Ролетни гаражни врати

Различните видове ролетни гаражни врати са масово предпочитани от всички наши клиенти, които искат да осигурят на колите си максимално добра защита и сигурност. След домовете именно гаражите са тези, които са най-честите обекти на крадците. Поради тази причина е препоръчително за всеки да вземе превантивни мерки, чрез които да осигури на автомобила си денонощна и ефикасна защита. Предлаганите от нас гаражни врати от типа ролетни са изключително качествени и надеждни, ето защо със сигурност ще оправдаят очакванията на клиентите. За всички тях е важно да намерят врата, която в пълна степен да отговаря на техните вкусове и предпочитания. Голяма част от вратите съдържат стабилен и сигурен максиламел от алуминий, който е един от най-здравите и надеждни материали в света. Пълнежът от полиуретанова пяна е друга типична характеристика за този тип врати, които намират широко приложение в гаражите на клиентите ни. Те са надеждни и са в състояние на дълги години да изпълняват основното си предназначение.

При желание от ваша страна да разберете всичко за този продукт не се колебайте да ни се обадите или да направите запитване. Направи запитване
   Високите шумо – и топлоизолиращи показатели са несъмнено още едно от най-ключовите предимства на ролетни гаражни врати. Ето защо те са в състояние да осигурят на автомобила отлични условия, които да го предпазят максимално добре от вредните и непрекъснато променящи се климатични условия. Тихото и сравнително лесно отваряне на тези врати е още една положителна характеристика, поради която тези врати са масово предпочитани. Има още много преимущества, с които тези врати могат да се похвалят и всички те говорят повече от красноречиво за техните безспорни качества. Паркирането на превозното средство непосредствено пред гаража е също възможно, ако на входа му е монтирана гаражна ролетна врата. В много случаи подобна опция няма как да се осъществи поради простата причина, че вратите заемат много място и има реална опасност да надраскат повърхностите на автомобила. Ето защо ние горещо препоръчваме вратите на всички онези наши клиенти, които държат гаражът им да има стилен и добре изглеждащ външен вид. Гаражните врати от типа ролетни, които ние предлагаме, се характеризират с качество и надеждност и се изработват само от материали, които са много здрави и устойчиви. Всички те се познават отлично от високо квалифицираните ни специалисти.


    Задвижването на ролетни гаражни врати може да се извършва посредством двигател, който се задвижва от електрически ключ или от дистанционно управление. Ширината на вратите достига до пет метра, което е един отличен и напълно нормален показател, позволяващ отварянето им на достатъчно разстояние, така че при паркиране или изкарване на колата от гаража тя да не бъде одраскана. Бял, кафяв и сив са три от основните цветове, в които тези врати се предлагат на пазара за клиентите. Освен това те могат да изберат и златен дъб, който в наши дни продължава да набира все по-голяма популярност. Що се отнася до гаранционния срок при тези врати, той е с различна стойност. Често тя достига десет години, ето защо клиентите получават достатъчно дълго време, през което гаражът ще бъде надеждно защитен. Всички, които искат да поръчат такива врати, могат да го направят бързо и лесно, като е достатъчно просто да се свържат с нас.