Плъзгащи се врати

Всички наши клиенти, които търсят практичност и функционалност за дома, могат без колебание да изберат плъзгащи се врати. Те са най-различни по отношение на цвета и модела, ето защо всеки без никакво съмнение ще успее да намери най-доброто решение, отговарящо на индивидуалните вкусове и предпочитания. Изработката на подобни врати е възможна не само в различни ширини и височини, но също така и с различен брой на крилата. Например някои от нашите клиенти предпочитат само едно крило за тяхната врата, докато други спират избора си на двукрили продукти. Възможността вратите да се изработят с различен брой крила позволява тяхната употреба и като портали, каквито постоянно се срещат на входовете на големи предприятия в сферата на индустрията. Създаването на прозрачност, светлина и простор е само едно от предимствата, с което тези врати могат да се похвалят. Също така те притежават и редица други, което е причина нашите клиенти постоянно да ги избират за домовете си.

При желание от ваша страна да разберете всичко за този продукт не се колебайте да ни се обадите или да направите запитване. Направи запитване
   Освен че са в състояние да се вписват добре в особеностите на всяко вътрешно обзавеждане, плъзгащи се врати също така решават веднъж завинаги проблема със създаването на дълготрайни комфорт и уют. В голяма част от интериорите пространството е от съществено важно значение, ето защо тези врати намират широко приложение в тези случаи. Благодарение на възможността да се държат в различна степен на отворено положение, те могат да увеличат или съответно намалят свободното пространство в зависимост от личните предпочитания на клиентите. Крилото например може да се плъзга по външни релси, които се поставят в успоредно на стената положение. Друг вариант пък включва скриването на релсата, което е още едно много практично и оригинално решение. Със скриването на релсата вратата практически става незабележима, когато не се използва. Този и още много други варианти са на разположение на клиентите ни, които искат да имат качествена плъзгаща се врата в дома си. Ние сме истински професионалисти с богат опит, които отдавна работят в бранша и поради това сме в състояние да предложим само най-добрите и изгодни варианти за клиентите. Те могат да разчитат, че ще се сдобият с уникална врата от типа плъзгащи се, които в пълна степен да отговарят на високите съвременни изисквания за уют.


     Плъзгащи се врати с височина до тавана са още едно удачно решение за обзавеждането, защото по този начин се освобождава цялата стена. Неподвижната остъклена надстройка пък може да се явява своеобразното продължение на плъзгащата се врата и автоматично да превърне продукта в още по-изпъкващ елемент от цялостното обзавеждане. По този начин се създава приятната илюзия, че височината на портала достига нивото на тавана. Тези врати в наши дни намират изключително широко приложение, което се дължи на техните многобройни технически положителни характеристики. С тях може дадено помещение да се раздели на две части и така да се превърне в място, където обитателите на дома да намират уединение и покой. Това несъмнено се има предвид от клиентите, които поръчват такива врати за домовете си. Те се предлагат на различни цени, които могат да се проучат по всяко време от страниците на сайта ни.