Гаражни врати

Има различни по вид гаражни врати, които ние предлагаме на всичките си клиенти. Те могат да избират от богато разнообразие и да намерят най-доброто решение за себе си. Сред най-често използваните традиционни врати са тези, които са от типа класически на панти. Днес обаче този модел отстъпва за сметка на някои други продукти, които го превъзхождат в много отношения. Освен че са тежки и с остаряла конструкция, вратите не осигуряват достатъчно пространство в гаража. С течение на времето неизбежно се стига до провисване, което може да нанесе сериозни щети на автомобила. Не са редки случаите, когато при появата на по-силен вятър вратата може да закачи автомобила. Затова е далеч по-разумно да се предпочете някой от другите видове врати за гараж, каквито ние предлагаме на клиентите си. При изработката им се използват единствено такива материали, които се характеризират със сто процента качество и надеждност. Това ги прави сигурни за дълъг период от време.

При желание от ваша страна да разберете всичко за този продукт не се колебайте да ни се обадите или да направите запитване. Направи запитване

   Секционните гаражни врати са добър вариант за клиентите, като те се характеризират с много на брой положителни черти. Отделните плоскости на вратата обикновено не са повече от четири или пет, а в допълнение към тях е налице горещата поцинкована стомана. Тя е точно два листа, като между тях има изолиращ лист. Ролетните врати за гараж са поредната атрактивна опция за клиентите ни и също като предишния модел има много положителни характеристики. Донякъде двата модела си приличат съществено, но основните разлики произтичат от по-големия брой ламели. Това придава на вратата повече устойчивост и сигурност и няма опасност тя да се разкачи при внезапната поява на по-силен вятър. Гаражните врати летящо крило са поредният модел, който нашите клиенти предпочитат масово. Те имат сериозни основания да го направят, защото при нея положителните черти са повече в сравнение с предишните два вида. На първо място вратата се състои от цяла плоскост, което не е налице при секционните и класическите врати за гараж. Модерният дизайн и практичността са две от отличителните черти на този модел, което има особено важно значение в наши дни предвид високите съвременни изисквания. Тези врати могат да се обособят на няколко модела в зависимост от начина им на задвижване.


    Гаражни врати с верижно задвижване е чест избор на клиентите ни, но те могат да предпочетат и ремъчно задвижваните продукти. Ние предлагаме и такива, които се задвижват посредством наличието на винтове. Вратата за гаража може да се завърта директно при отваряне и затваряне. Изборът на клиентите е богат и разнообразен, но това е добре дошло за всички тях. Препоръчително е при взимането на крайното решение да се проучат подробно характеристиките на всеки един модел. Специалистите ни са винаги на разположение на хората, които имат известни трудности и колебания. Да се осигури надеждна протекция на автомобила е много важно, защото след домовете именно гаражите са най-честия обект на нападение от страна на крадците. Ние сме истински професионалисти, които знаят всичко за видовете врати за гараж и това ни позволява да предлагаме на клиентите си единствено такива решения, от които те да са удовлетворени напълно.