Блиндирани врати

Моят дом е моята крепост” -    И тъй като екипа на "ЕМ ДЖИ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ"  подкрепя тази английска поговорка, за нашите клиенти ние предлагаме и входни врати. Фирмата, на която сме се доверили за изработка на качествен, надежден и достъпен продукт е турския завод "StarСelikКapi".
  Фирмата предлага голямо разнообразие от блиндирани врати, с различни начини на заключване, степен на сигурност и дизайн. При нас и най-взискателните клиенти могат да си изберат входна врата.

  Тъй като асортимента е изключително богат, част от продуктите се поддържат на склад, а останалите могат да бъдат поръчани по каталог. Освен цвят и шарка, в него може да видите и степен на звукоизолация, устойчивост на вятър, дъжд и натиск за всеки един модел.
Модели които се поддържат на склад : 
Серия  Park Door  
Серия Doga

При желание от ваша страна да разберете всичко за този продукт не се колебайте да ни се обадите или да направите запитване. Направи запитване

Серия Park door

Характеристики  на блиндирана врата STAR CELIK KAPIСерия  PARK DOOR :•    Две независими заключващи системи DAF моноблок,•    Скрита трета ключалка тип Резе,•&n...

Серия Doga

Характеристики  на блиндирана врата STAR CELIK KAPI Серия  DOGA : ·       Дебелина на крилото 90 мм, покритие на крилото -8 мм фрезован ламинат,· &nbs...

Блиндирани врати цени

   Блиндирани врати цени са разнообразни и се определят на базата на различни фактори. Всеки един от тях има значение, ето защо трябва да им се обръща нужното внимание. Най-важно е при изб...

   Поръчката на блиндирани врати за входовете на дома и офиса е нещо характерно за голяма част от нашите клиенти. Всички тези врати са изработени от сигурни и надеждни материали, което ги превръща в отлично решение за осигуряването на надеждна протекция. Нашите блиндирани врати цени са напълно приемливи и достъпни за всичките ни клиенти, които постоянно се доверяват на услугите на специалистите ни и на продуктите, които предлагаме. По традиция този тип врати са предназначени за входове, което се дължи главно на тяхната тежест и масивност. Много от тях са изработени от повече от един материал, който е подходящо комбиниран с определен метал. Така вратите практически разполагат с две покрития, които ги правят значително по-трудни и често невъзможни за разбиване. При тези врати е от съществено значение и вида на ключалката. Ако и тя е масивна като цялостната конструкция на вратата, за нейното разбиване се изисква не само повече време, но също така се стига и до вдигането на силен шум. Това няма как да не привлече вниманието и следователно да затрудни крадците при осъществяването на техните недобри намерения.


    Ние предлагаме блиндирани врати за всички, които са напълно съобразени по отношение на цените с финансовите възможности на всеки. В зависимост от личните вкусове и предпочитания, ние предлагаме врати от разнообразни материали, а също така различни по отношение на фурнир и цвят. И в двата случая клиентите практически имат богат и разнообразен избор, което позволява намирането на най-доброто оригинално решение за входа на дома или офиса. Едни от най-добрите материали, служещи за изработването на тези врати, без никакво съмнение са металите. Със своите якост и здравина, те гарантират на хората ефикасна защита и протекция на собствеността. Цените също са различни, което неизбежно се налага от индивидуалните технически характеристики на всеки модел. На базата на своите желания клиентите избират модела врата, който ние впоследствие поставяме. Предлаганите от нас промоции са добри и изгодни за всеки, който може да се сдобие с много качествена врата на по-ниска от реалната цена. Промоциите ни са предназначени за всички наши клиенти, като по-ниската цена изобщо не намалява качеството на блиндираните врати.


    Блиндирани врати  са подробно описани на страниците на нашия сайт, който е на разположение на клиентите по всяко време на работния ден.  Благодарение на него те не само могат подробно да проучат вратите ни, седейки удобно вкъщи на дивана, но също така да задават своите въпроси на нашите служители. Те ще отговорят максимално коректно на всички запитвания, в рамките на работния ден и по този начин ще помогнат на всеки. Поставянето на блиндирана масивна врата е едно от най-добрите решения, с които клиентите ни си осигуряват сигурност и надеждна защита. Съвсем естествено по-високите цени на вратите гарантират тяхното повишено качество и продължителен живот на експлоатация. Ето защо ние препоръчваме на клиентите и въобще на всички хора да не се подвеждат по ниските цени, на които се предлагат голяма част от вратите. За сметка на това те не са чак толкова издържливи и надеждни. Ето защо се оказват лесни за крадците.