Врати Classen

В наши дни врати Classen заемат една от челните позиции на европейските пазари. Преди всичко този модел се отличава с голям брой положителни характеристики, които го превръщат в предпочитан за голям брой домове и офиси. Широката гама от декори с различни покрития е първото нещо, което съществено отличава вратите от останалите. Сред тях са например Финиш Фолио и CPL, като всеки един от двата варианта може да се окаже възможно най-доброто решение. Първото покритие се характеризира с разнообразието си от дървесни декори и преди всичко с високия си процент устойчивост против одраскване. Що се отнася до вторият избор, то представлява покритие от ламинат с четири на брой пласта от гореща пресована хартия. Специално за нашите клиенти ние предлагаме и една от последните си алтернативи, която представлява покритие от типа 3Д. Несъмнено това е опция, от която всички си струва да се възползват. Визуалният ефект за изразената в дълбочина дървесна структура може да превърне всяко едно обзавеждане в модерно и с подходящ облик.

Не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви съдействаме и ще ви помогнем да вземете правилното решение за вашия дом, вила или офис! За връзка с нас

Още от Врати Classen

Врати Classen

   Врати Classen са несъмнено добро решение за дома и офиса, при това за целия период от годината. Изброените до момента технически характеристики са само малка част от тези, които продуктите на серията притежават. Трите вида конструкции са добре познати на клиентите ни, като първата от тях представлява от типа класически. По своята същност това е рамка от дърво с укрепващ пълнеж от типа „пчелна пита”. Регулируемата каса пък се отличава с двустранен перваз и класически прави форми. Що се отнася до това какви са размерите, те варират от 7.5 до 64. Клиентите ни също така могат да изберат и нашият хибриден модел от серията, който се състои от пълнеж пчелна пита и подсилена МДФ конструкция. Несъмнено това е алтернатива, която е в състояние на направи много за положителната промяна на обзавеждането. Новата на каса СМОК също е едно от най-атрактивните предложения, от които клиентите ни могат да се възползват. Тази серия е предназначена за обличането на каси от метал, които са характерни за голяма част от класическите панелни жилища. Плъзгащите интериорни и двукрили врати са други алтернативи, които предлагаме на всички.


   Не на последно по важност място врати Classen се характеризират с качествено и надеждно покритие. По своята същност то се състои от дървен материал, който е поставен посредством употребата на машини и в резултат на това импрегниран. Различните видове абразиви и битова химия не са в състояние да му нанесат никакви сериозни и трайни увреждания, включително и одраскването. Ето защо това несъмнено е покритие, което отговаря на високите съвременни изисквания за качество и надеждност. Различните класове покрития до едно се характеризират с положителни характеристики, които включват устойчивост против надраскване и устойчиво на преждевременно износване лаково покритие. Всички наши клиенти ще останат на сто процента доволни от направения избор, в резултат на който ще се сдобият с уникална и качествена интериорна врата. Вратите от тази серия са предназначени са всички видове обзавеждания и неслучайно представляват водещ продукт на някои от най-големите европейски пазари, включително и на българския.