Вертикални щори

   Един от най-предпочитаните и едновременно с това качествени продукти за дом и офиса са вертикални щори. Ние ги предлагаме в големи и разнообразни количества на всички клиенти, които искат една по-нова и едновременно с това модерна обстановка. Тези щори са широко разпространени в наши дни, когато изискванията за стилност и уют са много високи. Затова много помещения биват оборудвани с щори далеч преди да бъдат напълно обзаведени. Фирмата ни работи на територията на много български градове, ето защо продуктите ни са добре познати на всички, които са ни гласували доверие. Щорите от типа вертикални не само са удачно и добро решение, но също така се характеризират с практичност и функционалност. Те са богати и разнообразни по отношение на цвета, а този фактор има огромно значение за постигането на желаните възможно най-добри резултати. От страниците на сайта ни всеки може да се информира подробно не само за този модел щори, но също така и за паричната му стойност.

При желание от ваша страна да разберете всичко за този продукт не се колебайте да ни се обадите или да направите запитване. Направи запитване

    Едно от най-големите предимства на вертикални щори са техните ивици, благодарение на които по лесен начин се извършва регулирането им. Така в зависимост от личните предпочитания в помещението се допуска повече или съответно по-малко количество светлина. Тъй като през определен период от годината температурите на въздуха са много високи, неизбежно се стига до нагряване на помещенията. С поставени на прозорците щори от типа вертикални обаче този проблем вече е намерил своето оригинално и едновременно с това много ефикасно решение. По отношение на управлението на тези щори, те могат да се придвижват ръчно или автоматично. Последният похват е особено популярен в наши дни, когато към щорите се предлагат и много допълнителни екстри. Така не е необходимо спускането или вдигането на щорите да се извършва ръчно, а на разстояние от прозореца. Друго ключово предимство на този модел щори се състои в богатата антистатична палитра, с която е наситена материята. На този показател обръщат специално внимание голяма част от клиентите ни, ето защо ние не ги подценяваме. Богатата цветова палитра позволява на тези щори да се вписват перфектно във всяко едно обзавеждане, независимо от характерните му и отличителни особености.


     Интериорното пространство може по великолепен начин да се обогати при наличието на вертикални щори на прозорците. Този продукт е в състояние да му придаде цялостен и завършен облик, което  е еднакво добре както за дома, също така и за офиса. Не на последно място трябва да се изтъкне и предимството, което имат вертикалните щори по отношение на цената. Именно поради това, че са приемливи и достъпни, те масово се предпочитат за дома и офиса. В достоверността на това твърдение вече са се убедили всички наши клиенти, които са поръчали щорите за своите прозорци. Ето защо когато трябва да се обнови дома или да се освежи поне частично, поставянето на щори от типа вертикални е много практично решение. Поради своя дълъг живот на експлоатация, щорите в продължение на дълги години ще изпълняват безпроблемно основното си предназначение и ще предпазват помещенията от вредната и силно дразнеща на моменти слънчева светлина.