Венециански щори

   Венециански щори са един от продуктите, които фирмата ни предлага на всички свои клиенти. Те се интересуват от него при положение, че държат на създаването на комфорт и уют в дома и офиса в големи количества. Макар и коренно различни и много на брой, щорите до голяма степен се поставят от вътрешната или съответно външната страна на прозореца поради една причина. Тя се състои в осигуряването на защита на помещението от проникването на прекалено силна слънчева светлина, която несъмнено води до дискомфорт и нарушава спокойствието на обитателите.

При желание от ваша страна да разберете всичко за този продукт не се колебайте да ни се обадите или да направите запитване. Направи запитване

   В случая с настоящия модел щори, те често пъти биват изработвани от дърво. Този материал е практически универсален за сферата на обзавеждането и служи за направата на още много други съоръжения, като например дограма и парапети. Щорите от него се характеризират с дълъг и продължителен живот на експлоатация, особено ако изработката им е комбинирана с алуминиеви ламели или конзоли.


   Дървени венециански щори се срещат по прозорците на много сгради – жилищни и административни. Всъщност вида на сградата няма значение, тъй като е важно нивото на комфорта и уюта да е на високо и професионално ниво. От коя страна на прозореца да се поставят щорите е нещо, което се преценява от поръчителите на продукта. Понякога обаче и специалистите изказват своето мнение, защото притежават необходимите опит и технически познания и по този начин помагат на хората да вземат правилното решение. Не на последно по важност място съветите на специалистите дават допълнителни гаранции за здравината и качеството на продукта, който често пъти струва на хората значителни финансови средства. Безспорен хит на пазара са онези щори от типа венециански, които се съчетават по перфектен начин със сглобяемите къщи от дърво. Тъй като и двете са направени от един и същ материал, приликите несъмнено повлияват положително върху цялостната обстановка на дома. Поставянето на всеки един от моделите щори е пряко свързано с подобрението на интериора, така че хората не бива да се колебаят по отношение на това дали такава инвестиция си заслужава. Само когато на прозорците има качествени и трайни щори, няма да се стига до проникването на слънцето в големи количества.


    Венециански щори е всъщност един от най-добре познатите модели от типа вътрешни, които от дълго време се предлагат на пазара. Докато преди години употребата им бе характерна най-вече за офисите, то днес нещата са се изменили чувствително и никак не са малко жилищата, които могат да се похвалят с притежаването на такива щори. Другото наименование на този продукт е хоризонтални щори, а за изработването им често пъти се прибягва до употребата на метала алуминий. Всъщност от този метал се правят лентите, благодарение на които се постига правилната регулация на количеството светлина, проникващо във вътрешността на помещенията. Като всеки друг продукт обаче, и тези щори имат сериозен недостатък. Той е свързан със сравнително лесното и бързо покриване на повърхностите с прах, а освен това почистването отнема повече време. Въпреки това щорите от типа венециански продължават да са основно предпочитание от много хора за прозорците на домове и офиси.