Външни щори

   Монтирането на външни щори в наши дни е оригинално и едновременно с това качествено решение, с което се постига създаването на максимален комфорт и уют. Днес щорите са неделима част от обзавеждането на много домове и офиси, ето защо нашата фирма може да предложи голямо разнообразие на клиентите. Когато се поставят щори на прозорците от този тип, на първо място има значение материалът, от който те са изработени. Тъй като са външни, те ще са по всяко време пряко изложени на вредното влияние на непрекъснато променящите се климатични условия. Атмосферни явления като градушка или силен вятър често са в състояние да нанесат трайни увреждания на щорите, които ще им попречат да изпълняват основното си предназначение. То се състои в осигуряването на ефикасна защита от силната слънчева светлина, която прониква в помещенията и така нарушава пълноценния отдих и почивка. Нашите щори обаче са изработени от висококачествени и сигурни материали, ето защо здравината им е гарантирана.

При желание от ваша страна да разберете всичко за този продукт не се колебайте да ни се обадите или да направите запитване. Направи запитване

   Външни щори са различни по цвят и размер, ето защо са подходящи за абсолютно всяко обзавеждане. Прозорците във всяко помещение стават много по-красиви и стилни, когато на тях има поставени щори. Днес този продукт е не само много популярен и предпочитан за обзавеждането, но също така се предлага и с редица допълнителни екстри. Те го правят още по-атрактивен и осигурява на клиентите повече удобства и комфорт. Типичен пример за екстри например  е таймерът с дистанционно управление. Това устройство позволява настройването на определен час, в който една или група от щори да се спускат и съответно вдигат до желаното ниво височина. Ето защо управлението на щорите може да се извършва и от разстояние, а не непосредствено ръчно, което налага отиването до прозореца всеки път, когато в помещението е прекалено светло или прекалено тъмно. Друга екстра към щорите са датчиците за слънце или вятър, които наред с таймера са много актуални сред клиентите. Щорите ни са в състояние за кратко време коренно да преобразят обзавеждането на всеки дом или офис, в който се поставят. Специалистите ни имат богат опит и висока квалификация, което им позволява да познават до съвършенство тънкостите на занаята.


    Съществуват много на брой различни материали, които са в по-малка или по-голяма степен подходящи за изработката на външни щори. Много от клиентите се ориентират към алуминий и пвц, като и двете решения са чудесен избор. Освен това голяма част от щорите са комбинирани, което означава, че за изработването им се използва повече от един материал. Личните вкусове и предпочитания на клиентите са винаги различни, ето защо ние се стремим да предлагаме максимално богат и разнообразен избор. Само когато те са налице, доверилите ни се хора ще останат доволни и ще предпочетат продуктите ни за своите обзавеждания. В случай на някакви трудности или колебания по отношение външните щори, специалистите ни винаги са на разположение и могат да окажат професионална помощ чрез даването на съвети. С тях със сигурност взимането на правилното решение е гарантирано, а именно то е най-важното нещо за клиентите. Ние сме фирма, която знае кои външни щори са най-добри за офиса и дома.