Външни ролетни щори

Външни ролетни щори днес са неделима част от екстериорите на много домове и офиси, като това се дължи на многобройните положителни характеристики, които притежават. Такива щори ние всеки ден поставяме на прозорците на различни сгради, ето защо ги познаваме отлично и можем да задоволим дори и най-претенциозните и взискателни клиенти. Осигуряването на надеждна защита от силната и вредна слънчева светлина в разгара на летния сезон е само едно от предимствата, които щорите от този тип са в състояние да предложат. Също така те осигуряват и подходяща стайна температура през зимата, което е много добре за клиентите и им помага да намалят разходите си за електричество. Не на последно място трябва да се изтъкне и още едно тяхно предимство, свързано с перфектната шумоизолация. Грохотът от уличното движение често стои в основата на нарушаване на пълноценния сън и почивка,  а това със сигурност не се отразява добре на обитателите на дома и на работещите в офиси.

При желание от ваша страна да разберете всичко за този продукт не се колебайте да ни се обадите или да направите запитване. Направи запитване
   Благодарение на своите здравина и устойчивост, щорите не само предпазват дома от набезите на крадци, но също така спомагат в значителна степен за удължаване експлоатационния живот на дограмата. Също така не бива да се подценява и вредното влияние на ултра виолетовите лъчи, които могат да нанесат трайни и сериозни увреждания на настилките. Външни ролетни щори обаче са подходящи в това отношение, защото предлагат ефикасна защита на настилките от този тип лъчи. Загубата на топлина в разгара на зимата при спускането на тези щори намалява до внушителните 10 процента, а това е несъмнено едно от най-големите техни предимства. Също така пак благодарение на щорите се намалява образуването на конденз върху външната страна на стъклото. Всички тези преимущества на щорите от типа външни ролетни съвсем естествено ги превръщат в предпочитани от клиентите ни продукти, които гарантират създаването на комфорт и уют за продължителен период от време. Външното засенчване на щорите пък намалява нуждата от охлаждане през лятото, когато температурите на въздуха по традиция са много високи. Топлинните загуби през прозорците произлизат главно от топлопреминаването през тях. Тези щори обаче могат чудесно да се погрижат за запазване на топлината в студените дни.


    Ламелите на външни ролетни щори често се изработват от пвц и алуминий, които са два от най-често използваните материали за изработката на щори. Те имат разнообразни стойности по отношение на ширината и също така се предлагат в изключително богати разцветки. Имитацията на дърво е често предпочитан вариант, който намира широко приложение в много обзавеждания. По отношение на кутиите, те имат различни форми. Скосените и правоъгълни кутии са само два от вариантите, които ние предлагаме за нашите клиенти. Полиуретановият пълнеж и вградената ролетна мрежа в зависимост от вкусовете и предпочитанията правят този модел щори наистина едно добро попълнение към обзавеждането. Хармоничния завършек на цялостния облик на дома и въобще на сградите е възможен най-вече поради богатите и разнообразни разцветки на щорите. Те са подходящи за всички, които са привърженици на стилното и изискано обзавеждане. Днес изискванията по този показател са високи, ето защо предпочитанията са главно към тези щори.