Щори плисе

   Измежду различните модели щори на пазара, някои определено се открояват в сравнение с други и са по-търсени от потребителите. Типичен пример в това отношение са щори плисе, които могат да се похвалят с притежаването на редица положителни характеристики. На първо място трябва да се отбележи дългият и продължителен гаранционен период, благодарение на който потребителите си осигуряват безплатното им ремонтиране в случай на нужда. Също така тези щори се изработват от антистатични материали и не позволяват да се стигне до натрупването на прах в прекомерно големи количества. Освен че прахта сериозно уврежда повърхностите, понякога за нейното почистване се изисква повече време.

При желание от ваша страна да разберете всичко за този продукт не се колебайте да ни се обадите или да направите запитване. Направи запитване

   Неповторимият дизайн на щорите в съчетание с възможността успешно да се контролира нивото на дневна слънчева светлина превръща продукта в добра инвестиция за дома, независимо в кое точно помещение се монтират. Днес почти всички прозорци имат щори, за да получат желаното ниво на стилност и елегантност, наложено от съвременните изисквания.


    Когато са в събрано състояние, щори плисе заемат минимално количество площ на прозореца. Това е несъмнено още една отличителна черта на продукта, заради която той се радва на значителен интерес сред клиентите. Също така трябва да се отбележи, че поставянето на този модел щори е възможно на абсолютно всеки прозорец, независимо дали той е от типа с едно или две крила. Като цяло всички щори си приличат в едно отношение – да служат като естествена преграда и да пречат на силната слънчева светлина да прониква в помещенията. Поставени от външната или вътрешната страна на прозорците, щорите вече изпълняват основното си предназначение. Материите понякога са ефирни или плътни, като в първия случай се използват с чисто декоративни цели. Допълнителната украса на дома посредством монтажа на някои съоражения е правилна стъпка в тази насока, добрите резултати от които няма да закъснеят. Плътните материи са такива, че дори и да пропускат светлина, не позволяват да има видимост и по този начин в помещението се запазва както подходящата стайна температура, не се стига до нарушаването на пълноценните отдих и почивка на обитателите на дома. Щорите са продукт, който може да се монтира с еднакъв успех и в офиса.


    Рефлекторното покритие на щори плисе позволяват да се отразява до 70 процента от слънчевата светлина, което е определено един внушителен и достатъчно ясен показател по отношение на тяхното качество. Движението на продукта може да се извършва отдолу нагоре или отгоре надолу, а така се осигурява свобода на избор от страна на хората, които са си ги поставили на прозорците. Още едно съществено предимство на продукта е обстоятелството, че тя представлява до голяма степен подобие на щорите от типа ден и нощ. При тях е характерно, че се състоят от два плата, всеки един от които е предназначен за различна част от денонощието. Всичко това днес нарежда щорите на едно от първите места на пазара, където потребителите всеки ден търсят нещо ново и различно  и искат да обзаведат дома и офиса си по възможно най-добрия начин. Това се постига предимно с монтажа на качествени и надеждни щори.