Щори ден и нощ

   Щори ден и нощ са поредното практично и оригинално решение, с което могат да се постигнат забележителни резултати по отношение на качественото обзавеждане на дома и офиса. Ние предлагаме този модел на всичките си клиенти, които търсят разнообразни и атрактивни начини да променят обстановката в своите помещения. Като всеки един от останалите наши продукти и този е изработен само от материали, които се характеризират със сто процента качество и надеждност. Ето защо закупилите си ги могат да са сигурни, че няма да ги разочароваме, а техните очаквания по отношение създаването на комфорт и уют ще се оправдаят в пълна степен. За нас като професионално работеща фирма в бранша от дълги години, няма нищо по-важно от това да оправдаваме гласуваното ни от клиентите доверие. Само когато това се случва, ние можем да разчитаме на създаването на трайни и коректни двустранни взаимоотношения. Щорите ден и нощ са оригинално и практично решение, което може да промени облика на помещенията за кратко време в положителна насока.

При желание от ваша страна да разберете всичко за този продукт не се колебайте да ни се обадите или да направите запитване. Направи запитване

   Щори ден и нощ се състоят от два плата, които се редуват с прозрачни и плътни ленти. По този начин несъмнено се постига ефикасно и едновременно с това много оригинално съчетаване на светлината от ден към нощ. Това е и основната причина наименованието на този модел щори да е такова. Всеки един наш клиент, който вече ги притежава, със сигурност се е убедил в неговите многобройни положителни характеристики. Днес, когато е повече от важно обзавеждането да е на високо и професионално ниво, щорите са неделима част от интериора или екстериора. Ако те са избрани подходящо в съчетание с цветовете на стените и тавана, клиентите си гарантират един изключително комфортен, стилен и уютен дом. Тъканите на този модел щори се изработват от полиестер, като едновременно с това притежават и антистатични свойства. Това автоматично ги превръща в един от най-желаните продукти за нашите клиенти. Всички те несъмнено искат най-доброто за своите домове и офиси, а ние като професионална фирма сме в състояние да им го осигурим. Поръчката на ден и нощ щори за прозорците на стаите е решение, което скоро ще допринесе много за положителното освежаване.


     Не на последно по важност място е предимството на щори ден и нощ, което позволява те да се монтират на стена, таван или крило на прозорец. Не са много щорите, които да съчетават в себе си толкова много предимства и възможности за поставяне, ето защо това е още една основателна причина те да се избират постоянно от клиентите ни. По отношение на цвета на платовете, ние предлагаме практически неограничен избор. Тъй като всеки има лични вкусове и предпочитания, е нормално да има разминавания по отношение на предпочитаните цветове. За щастие на клиентите ни те могат да избират от богата цветова палитра, ето защо едва ли има вероятност да не попаднат на предложението, което в пълна степен да ги задоволи. Ден и нощ са щори, които се поставят и в редица хотелски стаи и апартаменти с цел на почиващите в тях хора да се осигурят още по-добри условия.