Роло щори

   Роло щори са едни от най-практичните и функционални продукти, които могат за кратко време да създадат комфорт и уют. Преди всичко за изработката на този модел е възможна употребата на различни материали, като например алуминий или пвц. И двата варианта са удачни и дават очакваните резултати по отношение на качеството. Стандартното управление на щората се извършва посредством употребата на колан или найлоново въже – в този случай изборът е напълно според личните вкусове и предпочитания. Манивелата или електрическият мотор пък са ефикасни заместители на колана и въжето и освен това дават много повече предимства. Преди всичко електрическото управление позволява вдигането и спускането на щорите да се извършва от разстояние, докато ръчното налага непосредственото отиване до прозореца всеки път, когато в помещението стане прекалено светло или прекалено тъмно. При по-големите размери щори дистанционното управление е едва ли не задължително, защото те стават прекалено тежки за регулиране само с помощта на ръцете.

При желание от ваша страна да разберете всичко за този продукт не се колебайте да ни се обадите или да направите запитване. Направи запитване

   През лятото роло щори може да изпълнява ролята на качествена слънцезащитна система, което практически го превръща в продукт с универсално значение за всеки дом или офис. В случая е важно да се избере материалът, от който да се изработят щорите. Тъй като PVC има склонността да се нагрява и да губи цвета си при по-силно слънце, то алуминият изглежда напълно удачно и приемливо решение. Всеки има право на личен избор, а ние като професионална фирма осигуряваме всичко в зависимост от желанията и вкусовете на клиентите. Това обаче далеч не са единствените преимущества на щорите, които се поставят на прозорците в дома или офиса.


     Роло щори могат по чудесен начин да гарантират сигурността на дома, като това става благодарение на съществуващата опция да се монтират резета. Те заключват щората и така автоматично пречат на крадците да я счупят отвън при опитите си да проникнат в дома или офиса. При затворено положение пък задвижваните от електрически мотор щори се заключват автоматично, което е още едно допълнително предимство за тези, които са ги избрали за своите прозорци. Не на последно по важност място е фактът, че тези щори са първокачествен шумо изолатор и така решават един от най-големите проблеми за обитателите на всеки дом. В този случай от решаващо значение отново е свободното пространство между щората и стъклото. Принципът е същият като при ролята им на изолатор – колкото е по-голямо то, толкова по-добри са резултатите. Това са предимствата, които превръщат щорите от типа ролетни в предпочитани за много домове, офиси и други помещения.