Римски щори

   Римски щори е продукт, който се характеризира преди всичко със своето изключително голямо разнообразие. Например много популярни са онези щори, които са известни като тип австрийски. Ние ги предлагаме на всички свои клиенти, които държат в техния дом непрекъснато да цари хармонична и комфортна атмосфера. Първата отличителна черта на австрийските щори са шикозните мотиви и изтънчената линия. В допълнение към това в тяхното производство ясно личат асоциации за виенски бал, като това са само малка част от детайлите, които ги отличават. Те са популярни още от времето на Викторианската епоха, по време на която са били неделима част от обзавеждането на голям брой зали и дворци. Превъзходните фестони и причудливи форми правят тези щори предпочитани и в наши дни, когато времето на Викторианската епоха е отдавна отминало. Този модел е много оригинален и практичен, ето защо несъмнено е едно от най-добрите решения за дома и офиса. По отношение на цените им, те са напълно разумни и приемливи.

При желание от ваша страна да разберете всичко за този продукт не се колебайте да ни се обадите или да направите запитване. Направи запитване
   Друг популярен модел римски щори са тези, които са известни като типа австрийска плюс. Тази разновидност всъщност е най-новата при щорите и като такава се радва на особено големи популярност и интерес сред клиентите. Подобреният механизъм на модела е в състояние да придаде на всяко помещение цялостен и завършен облик, което е от огромно значение за обитателите на дома. По-голямата свобода на визията и гънките е това, което съществено отличава този модел разновидност на римските щори. Поради двойността на визията тези щори едва ли някога ще загубят от своята оригиналност в близко бъдеще, особено предвид факта, че днес изискванията за модерно и елегантно обзавеждане са изключително високи. Едновременното събиране на щорите като австрийска и елегантна завеса несъмнено придава на обзавеждането атрактивен облик, който е подходящ не само за дома, но така също и за офиса. Допълнителната украса  с волан или пискюл също е възможна, стига обзавеждането на помещението да позволява подобни експерименти. Със сигурност покупката на такива щори от фирмата ни гарантира за клиентите перфектното модерно освежаване, от което всеки дом има осезаема нужда след определен период от време. Ето защо специалистите ни горещо ги препоръчват на всички.


    Съществува и още една разновидност на римски щори, която е известна с наименованието балон. Тя извиква у хората асоциации за нежен морски бриз, ето защо е подходяща за всички наши клиенти, които харесват подобни мотиви на обзавеждането. Тези щори са подходящи за всяко помещение поради фактът, че техният дизайн има едновременно елегантна и ненатрапваща се визия. Това не може да се каже за голяма част от останалите модели щори, които понякога са прекалено ярки и наситени. Чаровният набор от вертикални ширите е още едно предимство на щората балон, което създава усещане за финес и пълна завършеност на линията. Неподвластна на непрестанно променящите се модни тенденции, тази щора е в състояние за кратко време да промени коренно облика на всеки дом в положителна насока. Независимо дали се поставя в дома, офиса или хотела, тя ще бъде един съвременен и оригинален начин да се постигнат желаните резултати по отношение на уюта и хармонията.