Енергийна ефективност дограма

   Енергийна ефективност дограма е програма, от която на всяка цена се възползват много хора в страната и по света. Като професионална фирма с богат опит в сферата на дограмата, ние горещо я препоръчваме на клиентите си, защото тя съдържа изключително изгодни за тях условия. Благодарение на тях те са в състояние да си осигурят възможно най-качествената и надеждна дограма за дома и офиса. Проблемът с енергийната ефективност е широко обсъждан и напоследък набира още по-голяма популярност. Подменянето на старите прозорци с нови благодарение на тази програма може да върне на клиентите до 30 процента от направените разходи – това е една от най-изгодните клаузи на програмата. Тя е съвместно разработена от няколко органа, като в това число влизат Европейската комисия, Международната банка за възстановяване и развитие и Агенцията за енергийна ефективност на Република България. За всичките ни клиенти, които се интересуват подробно от програмата, служителите ни винаги са на разположение и отговарят подробно на техните запитвания.

При желание от ваша страна да разберете всичко за този продукт не се колебайте да ни се обадите или да направите запитване. Направи запитване

   Подмяната на стари прозорци с нови е полезна не само поради факта, че се връщат до 30 процента от направените вече разходи на клиентите. Преди всичко енергийна ефективност дограма дава възможност за пестенето на до 40 процента от необходимата енергия, с която всеки дом се отоплява. По този начин има реална възможност месечните разходи за електричество да намалеят в значителна степен – до 3 или дори 4 пъти. В случай, че проектът се реализира успешно, всички клиенти получават две много изгодни привилегии, от които на всяка цена трябва да се възползват. Преди всичко те получават до 20 процента от разходите, които са реализирали индивидуално. На второ място е обстоятелството, че направените разходи за групови проекти се възстановяват в размер на 30 процента. Днес тази програма набира широка популярност в редица градове на страната, където в домовете и офисите има поставена дограма. Тъй като фирмата ни е една от най-добрите и развити в бранша, няма как тази програма да не интересува пряко и голяма част от нашите клиенти. Всички те несъмнено искат да постигнат създаването на максимален комфорт и уют и да намалят възможно най-много високите разходи за отопление.


    Осигуряването на по-голямо удобство и домашен уют при максимално изгодни лихвени условия е напълно възможно благодарение на програмата енергийна ефективност дограма. Едновременно с това процедурата е максимално облекчена, което е още една основателна причина да се прибегне до използването на програмата. С отпускането на безвъзмездна финансова помощ от съответните управляващи органи, може да се покрият всички належащи разходи, свързани с лихви по кредита. Тъй като от програмата постоянно се интересуват много хора, нашите служители отговарят подробно и колкото се може по-изчерпателно и задълбочено на въпросите им. Например голяма част от тях се интересуват предимно от финансираните технологии и условията, необходими за кандидатстване по програмата. Други обаче се интересуват от размера на отпусканата финансова помощ и от документите, които трябва да се попълнят. Тази програма е едно добро решение в дългосрочен план за дома и офиса, в които монтирането на дограма днес е едва ли не задължителен компонент за постигането да отлични резултати по отношение на обзавеждането.