Стъклен парапет

Стъклото е само един от многобройните материали, които служат за изработката на качествени и надеждни парапети. Със своята яркост и крехкост този материал е чудесен избор за парапети не само в дома, но също така и на различни други обекти. По принцип стъклените парапети са склонни да се чупят лесно и освен това не се характеризират с особено висок процент устойчивост за разлика от алуминиевите. Ако обаче се комбинират с подходящия материал, такива парапети се превръщат в здрави и солидни конструкции, които за продължителен и дълъг период от време изпълняват без проблеми основното си предназначение. Докато металните парапети се монтират предимно с цел да осигурят безопасно ползване на стълбите при качване и слизане, то за тези от стъкло е по-обичайно да изпълняват функции от чисто декоративен характер. Например те са идеалното решение за балкона или коридора, където придават още повече стилност и елегантност. Те също така се нуждаят от постоянна поддръжка най-вече с оглед на лесното зацапване и събирането на прах.

При желание от ваша страна да разберете всичко за този продукт не се колебайте да ни се обадите или да направите запитване. Направи запитване

   Всеки един стъклен парапет обаче може коренно да промени обстановката в дома в положителна насока и да създаде така желания от всички обитатели комфорт и уют. Ето защо ние предлагаме такива парапети на всичките си клиенти, които търсят начини как да освежат дома или някой друг обект. По принцип парапетите от стъкло намират широко приложение в търговските центрове или големите фризьорски комплекси, където нуждата от създаването на приветлива обстановка е повече от задължителна. Също така подобни парапети се поръчват често за терасите на големи хотели и ресторанти, които са чудесно място за отдих за всички посетители. Нашата фирма изработва и монтира много качествени и надеждни стъклени парапети, които за кратко време дават очакваните резултати и придават на обзавеждането един по-нов, завършен и модерен облик. Днес това е от изключително важно значение за всички, ето защо ние се стремим да не изоставаме от тази тенденция. Чупливостта на стъклото може да се предотврати много лесно, стига за него да се полагат необходимите грижи. В това отношение всичко е в ръцете на клиентите, тъй като едва ли някой иска да сменя парапета си преждевременно.


    Изработката и монтажът на стъклен парапет са две неща, които понякога отнемат различен период от време. Като цяло обаче е от значение големината на парапета и площта на помещението, за което е предназначен. Нашите специалисти са истински професионалисти и винаги изпълняват поръчките в предварително уговорените с клиентите срокове. Само по този начин те отново биха ни гласували доверие, а освен това за нас е много важно да не ги разочароваме. Стъклените парапети могат за кратко време да превърнат терасата в едно от най-уютните и хармонични помещения в дома, където при подходящи климатични условия обитателите задължително прекарват свободното си време. В сферата на парапетите постоянно има иновативни и модерни похвати, които имат за цел да повишат качеството на произвежданите продукти. Това се отнася и за всеки стъклен парапет, който ние предлагаме на клиентите си на възможно най-изгодните и приемливи разумни цени. Те могат да са сигурни, че няма да съжаляват за направения избор.