Иноксови парапети

   При избора на модел на иноксови парапети и други видове винаги трябва да се обръща специално внимание. Това е продукт с огромно значение не само за комфорта и уюта, но и за сигурността и безопасността на хората. Този вид парапети е още известен като неръждаеми, което се дължи на тяхното уникално по рода си покритие. То е такова, че ги предпазва от неприятното покриване с ръжда. В почти сто процента от случаите ръждата води до фатални увреждания на съораженията и в крайна сметка се стига до принудителната им замяна с нови. Иноксът обаче е продукт от друга категория, благодарение на който проблемът с ръждата един път завинаги намира ефикасното си решение. Всъщност парапетите от инокс се считат като едни от най-скъпите, което е напълно нормално предвид притежаваното от тях свойство да не ръждясват. Всеки, който държи на комфорта и уюта и на съоражения за стълбите или балкона с дълъг живот, може да си поръча такъв парапет.

При желание от ваша страна да разберете всичко за този продукт не се колебайте да ни се обадите или да направите запитване. Направи запитване

   Изработването на разнообразни модели иноксови парапети от комбинация между стъкло и дърво е едно чудесно решение, което се вписва добре във всеки дом или офис. И на двете места нуждата от комфорт и уют е осезаема, но за съжаление невинаги хората са в състояние да постигнат желаните от тях резултати. Съвременните технологии и иновационните процеси се използват масово в процеса на изработката не само на парапетите, но също и на вратите, щорите и останалите продукти за помещенията. От една страна това в значителна степен води до повишаване на качеството, а от друга гарантира на клиентите ни покупката на надеждно и трайно съоражение. За оформянето на интериорния дизайн парапетите от типа неръждаеми могат да изиграят ключова роля, ето защо техните предимства не бива да се пренебрегват и подминават с лека ръка. Към настоящия момент неръждаемата стомана е един от продуктите, който е в състояние да се похвали с много висок процент на издържливост и следователно при нея вероятността от увреждане е сравнително малка. През годините тя непрекъснато се доразвива и усъвършенства, което съвсем естествено я превръща в последна дума при строежа на парапети за дома и офиса.


    Има различни по вид неръждаеми съоражения, които са по-известни като иноксови парапети. Например това са хоризонталните или вертикални парапети, които се поръчват за дома и офиса в зависимост от конкретните нужди и изисквания на обзавеждането. За по-голяма сигурност при много от парапетите се прибягва до изработката на допълнително усилващи материали, какъвто е случаят с колонките и ръкохватките. Последните са особено нужни там, където повърхността на парапета е гладка. Това създава рискове от ненадеждно захващане на парапета с ръка, при което тя става хлъзгава и несигурна. По принцип в дома парапетите от инокс могат да се поставят не само на стълбите, но и на балкона. Терасата е едно от помещенията, които са едновременно важни и с малко повече особености. Поставянето на парапет на балкона може да е свързано както с цел да се постигне допълнителна декорация, така също и за да се осигури защита и прикритие от любопитните погледи.