Охранителни ролетки

Предимствата на охранителни ролетки са многобройни, ето защо е напълно нормално голяма част от нашите клиенти да ги поръчват постоянно. Освен че са изключително разнообразни по отношение на модела, цвета и размера, нашите ролетки също така се характеризират с дълъг и продължителен живот на експлоатация. Ето защо веднъж монтирани на съответния обект, те са в състояние да му осигурят така желаната защита и надеждна протекция. Както подсказва наименованието на този продукт, той е предназначен да осигурява охрана. От такава имат нужда различни помещения като складове, магазини или заложни къщи, където на съхранение денонощно се държат всякакви продукти. Тъй като голяма част от въпросните обекти не извършват дейност през нощта, въпреки че са заключени, има вероятност да бъде направен опит за проникване с взлом. Благодарение на качествената и надеждна изработка на ролетките ни обаче, те са в състояние да удържат на набезите на крадците и да предпазят съхраняваните в обектите стоки от това да попаднат в неподходящи ръце.

При желание от ваша страна да разберете всичко за този продукт не се колебайте да ни се обадите или да направите запитване. Направи запитване

   За разлика от тежките метални решетки, които преди години бяха единственото охранително средство за обектите, новите ни охранителни ролетки са далеч по-модерни, мощни и издържливи. Също така този продукт се характеризира и с изключително лесна подвижност въпреки масивните си размери. Това става възможно благодарение на опцията да се задвижват посредством натискането на съответния бутон, ето защо управлението им може да се извършва без никакви проблеми от разстояние. Несъмнено това е огромно предимство, защото в противен случай спускането или вдигането на ролетката отнема продължителен период от време. В тази връзка е от съществена важност да се спомене още едно предимство на ролетките, което може да се окаже животоспасяващо за хората. В случай на спешна евакуация – например при пожар – натискането на бутона може да освободи намиращите се в даден търговски обект хора и да им осигури достъп навън. Също така ролетката може да се спусне бързо в случай на нужда, като така дори има вероятност направилите опит да се промъкнат с взлом крадци да останат изолирани. Това са само малка част от преимуществата на този продукт, който в наши дни може да бъде много полезен за всички.


    Ние предлагаме изключително качествени и надеждни охранителни ролетки, които са изработени от също толкова качествени материали. По отношение на техните парични стойности, те са напълно разумни и приемливи предвид всички технически характеристики, които притежават. В случай, че клиентите ни имат конкретни въпроси за ролетките, то служителите ни винаги са на разположение и ще отговорят възможно най-детайлно и подробно на въпросите. Охранителните ролетки могат да бъдат видени на различни обекти, каквито във всеки град има със стотици. Много хора могат спокойно да ги изберат и за своите работилници и гаражи, макар че за последните се произвеждат много качествени гаражни врати. Ролетките ни се характеризират със здравина и устойчивост и не на последно място с дълъг и продължителен живот на експлоатация. Това гарантира на всички, които ги закупят от нас, дългосрочна и несъмнено много успешна инвестиция. Сигурността на имуществото е на първо място за всички съдържатели на магазини и търговски обекти, ето защо те трябва да имат най-добрите охранителни ролетки.