Обков за PVC дограма

Обков за PVC дограма е един от аксесоарите с най-голямо значение за създаването на комфорт и уют в дома и офиса. По своята същност обковът представлява съвкупност от елементи и механизми, благодарение на които се осигурява съединяването на крилото с рамката на прозореца. Като цяло това е един от артикулите за дограма, който изпитва постоянно прякото въздействие на промените в климатичните условия. Такива има не само по всяко време на годината, но те са и резки и неочаквани. С цел да подобрят нивото на издържливост на обкова за този вид дограма много производители се опитват да предложат иновативни и трайни решения.

Не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви съдействаме и ще ви помогнем да вземете правилното решение за вашия дом, вила или офис! За връзка с нас

Още от Обков за PVC дограма

   Така например на пазара се предлага обков, който позволява на крилото да се отваря по хоризонтална и вертикална ос. Специалното облагородяване, което е налице при някои от повърхностите, позволява на обкова да получи висок процент устойчивост срещу корозия. Не на последно по важност място продуктите отговарят на всички по-високи съвременни изисквания. 


    Обков за PVC дограма се предлага често пъти и в такива форми, които по характер са нетипични и нестандартни. От една страна по този начин се цели намирането на нови и интересни решения за сметка на придържането към утвърдили се и превърнали се в класически тенденции. От друга обаче има още един по-важен фактор, на който на всяка цена трябва да се обърне внимание. Модните течения в областта на строителството и архитектурата се сменят постоянно, което налага преработване и преструктуриране на обкова за дограма. Изработването и монтажа на прозорци с неправилни форми предразполага към създаването на отлични решения. Те са актуални не само при старите сгради, но също така и при новите. Скосените под ъгъл прозорци е само един от вариантите, до който евентуално биха могли да прибегнат потребителите. Що се отнася до тяхната форма, на пазара се предлагат два изключително интересни и изгодни варианти. Единият от тях е прозорци с форма на арка, докато другият представлява триъгълни прозорци. Всяка една от тези две опции може да се окаже ключът към успеха за създаването на комфорт и уют, които са немислими без наличието на качествена и надеждна пластмасова дограма.


    Обков за PVC дограма може да бъде и скрит, което всъщност означава липсата на външни видими части. Това автоматично позволява на хората да избират свободно цвета на обкова, а също така и неговата дръжка. Дръжките по долната хоризонтала на прозореца са едно от решенията за обков, които са много актуални напоследък. Всъщност това е едно отлично приложение за всички онези прозорци, които по принцип са по-труднодостъпни в сравнение с други. Тъй като традиционният цвят на пластмасовата дограма е белият, не е изключено именно на него да спрат предпочитанията си много хора. Те също така обаче спокойно могат и да не се ръководят от остарелите течения,  а смело да заложат на различен цвят. Макар че за обкова е най-важно да е здрав, издържлив и устойчив, неговите цветове са важен аспект. На него не бива да се гледа като на нещо незначително, защото ако е неподходящ, това може да загрози много обкова.