Обков Sigenia

   Обков Sigenia е едно от най-добрите решения за дома и офиса в дългосрочен план и ние го предлагаме на всичките си клиенти. Този производител отдавна е доказал своите положителни качества и днес вече се е превърнал в неделима част от много външни и вътрешни обзавеждания. Немската фирма е основана през 1914 година и от тогава до днес вече се е утвърдила като един от безспорните лидери в производството на обков. Това е един от най-важните и значими аксесоари за дограма, които са в състояние коренно да променят атмосферата в помещенията в положителна насока. Вече повече от един век фирмата не спира да се развива и усъвършенства и да затвърждава безспорната си репутация на производител на обков за врати и прозорци от световна класа. Нашата фирма работи с тази марка, която благодарение на специалистите ни достига и до хората в страната. Клиентите ни могат да си осигурят с него комфорт и уют за продължителен период от време.Не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви съдействаме и ще ви помогнем да вземете правилното решение за вашия дом, вила или офис! За връзка с нас

Още от Обков Sigenia

Обков Sigenia

   Продуктовата гама на обков Сигения е съобразена с всички високи съвременни изисквания в сферата на технологиите и стандарти на производство. Архитектурните възможности при производството на дограма от типа пвц са друг сектор, в който немската фирма дейтства на необходимата професионална висота. Този обков притежава няколко на брой основни предимства, които го превръщат в желан продукт за дома и офиса на голяма част от клиентите ни. На първо място това са специалните патенти, които не допускат появата на триене на метал с метал. Едновременно с това те са в състояние да поемат тежест с капацитет до 130 килограма, което не може да се каже за голяма част от останалите обкови. Разположението на скрепителните елементи в пвц профилите е другото ключово предимство на обкова, заради което в наши дни той е предпочитан за прозорците на дома и офиса. Алуминиевите профили също като пвц достигат лесно до армировката, а това е сигурен белег за още по-висок процент качество и надеждност. Специалистите ни предлагат обкова на всички онези клиенти, които държат да притежават обзавеждане в дома си съгласно високите изисквания за стилност и елегантност. Покриването на критериите е лесно с този обков.

    Обков Sigenia се характеризира и със специални „ножици”, които са един от неговите специфични и отличителни белези. Специалният механизъм позволява на вратите и прозорците да се отварят лесно по вертикалната ос, както и по хоризонталната. Възможно е да има комбинация между двете, което е още едно преимущество на немския обков. Двуслойната антикорозионна обработка фигурира в състава на обкова, което допълнително придава сигурност и надеждност и е гаранция за качество. Обработката се намира по повърхността на обкова и го предпазва от преждевременно похабяване и износване. Различните степени на сигурност са поредното предимство, от което могат да се възползват поръчителите на този обков. На българския пазар обковът е от 1994-та година и до този момент оправдава всички очаквания на клиентите. Тип хармоника и плъзгащи се системи Фолксваген са две от най-добрите опции, които предлагаме на хората. Те фигурират в богатата гама на обкова, който е известен в световен мащаб.