Статичен комарник

   В наши дни на пазара се предлага богато разнообразие от мрежи против насекоми, всяка една от които би могла да се окаже добро и ефикасно решение. Статичен комарник е може би най-популярната мрежа предвид факта, че по своята структура и същност е съвсем обикновена. От това автоматично може да се направи заключението, че преди години повечето хора са прибягвали до нейното ползване, защото изборът на пазара не е бил толкова гъвкав, а силно ограничен. Една от отличителните черти на тази мрежа е сравнително ниската и достъпна цена, на която и днес се предлага.

При желание от ваша страна да разберете всичко за този продукт не се колебайте да ни се обадите или да направите запитване. Направи запитване

   Факторът парична стойност винаги има значение при покупката на какъвто и да било продукт и особено когато нещата опрат до инвестиции за подобряване на комфорта и уюта в дома. Само когато там има щори, дограма и комарници, се постигат забележителни резултати и положителна промяна на интериора. Това е приоритет на повечето хора, независимо от различните им схващания.


    Едно от ключовите предимства на статичен комарник се състои във възможността той да бъде монтиран на прозореца сезонно. Така например от него има най-голяма полза през лятото, когато по принцип се стига до чувствително повишаване на температурите. От своя страна обитателите на дома са принудени да държат прозорците на помещенията отворени с цел да осигурят проветрение. Няма начин обаче без поставянето на комарник да се избегне нахлуването на хилядите насекоми като мухи и комари, които нарушават отдиха и почивката на хората. Не на последно по важност място сезонното поставяне означава, че мрежата се съхранява през голяма част от годината и така удължава значително живота си на експлоатация. Това е обстоятелство, което в никакъв случай не бива да се игнорира или подценява. Колкото по-надежден и траен е даден продукт, толкова по-дълго ще го използваме без да се налага да отделяме допълнителни финансови средства за поправката му или за подмяната му с ново съоръжение. Това е една от мрежите против насекоми, които въпреки останалите модели и техните безспорни предимства все още е сред основните предпочитания на много хора и особено на тези, които са почитатели на стандартните и класически решения за дома.


     Предимно статичен комарник намира приложение при онези прозорци, които имат по-скоро проветрив характер. Такива са например прозорците на банята, а в това помещение процентът на влажност на въздуха е висок почти по всяко време. Тези мрежи не се поставят на прозорци в дневната или спалнята, които са две от основните стаи във всеки дом. Ето защо до голяма степен и това спомага за по-продължителния им експлоатационен живот, който варира в зависимост от периода на ползване и преди всичко от навременните грижи и поддържане. При прибирането на комарника трябва обезателно да се внимава за състоянието на мрежата. Често при наличието на силен вятър тя се къса и се образуват много на брой дупки, като по този начин насекомите вече спокойно могат да нахлуят в дома. Същото се отнася и за пантите на мрежата – с течение на времето е възможно да се появят сериозни признаци на дефекти, които трябва да се отстранят.