Комарници за врата

   Предлаганите от нас комарници за врата са много качествени и надеждни, поради което клиентите си гарантират създаването на комфот и уют за дълго време. Тази разновидност на мрежите против насекоми е предназначена за монтаж предимно на врати или така наречените френски прозорци, които са съществена и неделима част от обзавеждането на редица домове и офиси. Вертикалното спускане на мрежата при такива комарници е неудобно и непрактично при тези прозорци. Едновременно с това при френските прозорци не съществува опция да се постави обикновен комарник с панти поради простата причина, че не може да се осъществи отваряне отвън. До голяма степен компонентите, от които се състои тази противонасекомна мрежа, са сходни с елементите на вертикалния ролетен комарник. Ние ги предлагаме в изключително голямо разнообразие за клиентите, ето защо всеки един от тях е в състояние да намери най-доброто и практично решение в зависимост от личните си вкусове и предпочитания. Не на последно място мрежите ни за врата се продават на изключително изгодни и достъпни цени.

При желание от ваша страна да разберете всичко за този продукт не се колебайте да ни се обадите или да направите запитване. Направи запитване
   Долният водач при комарници за врата обикновено е по-нисък от долния, поради което се налага тяхното изравняване. В противен случай има реална опасност преминаващите наблизо хора да се спънат във вратата. Като истински професионалисти с богат опит и висока квалификация, специалистите ни са в състояние ефикасно да се справят с този на пръв поглед сериозен проблем. Създаването на дълготраен комфорт и уют е основен приоритет за всички наши клиенти, поради което поставянето на мрежи против насекоми на вратите е фактор с първостепенно значение. Поради значително по-голямото и интензивно натоварване, пружината се характеризира с острота и усиленост. Четката на водачите пък е по-плътна в сравнение с някои други видове комарници, които са на разположение по всяко време на клиентите ни. Дръжки има за отваряне както отвън навътре, така също и отвърте навън. Тази специфична особеност на мрежите за врата ги превръща в подходящи за всеки дом, където има нужда от ефикасна защита против насекомите. Те влизат необезпокоявано през отворените врати и прозорци, ако не са снабдени с мрежи. През лятото много клиенти нямат друг избор, защото само когато отварят вратите и прозорците, домът получава желаното проветрение.


     За да си спестят всички подобни проблеми, ние предлагаме много качествени и сто процента надеждни комарници за врата, които са разнообразни по отношение на цвета, модела и размера. Стоперите при този модел се характеризират със специфичност, а при поставянето на врата с две крила съществува възможност за направата на мрежата по начин, който позволява нейното дърпане и от двете страни. Това се извършва в права пропорционалност със закопчаването на двата терминала по средата, за да се избене образуването на твърде голяма по размери площ. Факторът има съществено значение в случаите, когато разпъването се извършва едностранно, защото се създава предпоставка за излизане на мрежата от водачите. По отношение на цвета, клиентите могат да избират от имитация на дърво или всякакви други тонове. Отварянето настрани е едно от най-големите преимущества на мрежите за врати наред с това, че се поставят на плъзгащи се прозорци и имат удобно захващане.