Комарник плисе

   Мрежите против насекоми са известни още като комарници, които от своя страна са различни по вид. По отношение обаче на основното си предназначение те си приличат – да служат като естествена преграда за насекомите, така че те да не проникват през отворените прозорци на помещенията в дома или офиса. Комарник плисе е продукт, който може да се вписва добре в различните особености на интериорите и поради тази причина е добро и удачно решение. Освен със своите качество и надеждност, този комарник разполага с едно основно и ключово преимущество.

При желание от ваша страна да разберете всичко за този продукт не се колебайте да ни се обадите или да направите запитване. Направи запитване

   Става дума за това, че е в състояние да се приплъзва в хоризонтална посока. За разлика от него, повечето от останалите видове се отварят отвътре навън или отвън навътре, което е добре познато на повечето имащи на прозорците си мрежи против насекоми хора. Плисето се предлага в богата и разнообразна гама от цветове, което позволява на потребителите да намерят желаните от тях тонове за своя продукт.


    Много лесен за отваряне и затваряне, комарник плисе се характеризира и с висок процент на гъвкавост и еластичност. Тези му качества го нареждат на челно място сред избора на потребителите, търсещите възможно по-добри и оптимални решения за прозорците си. Проблемът с насекомите съществува от дълги години и се усеща особено осезаемо в разгара на лятото, когато температурите на въздуха се покачват. Тогава обитателите на дома са често принудени да отварят прозорците и да осигуряват на стаите необходимото проветрение, но това става за сметка на насекомите. Ето защо поставянето на комарник е едно от нещата, на които трябва да се обърне специално внимание. Хоризонталното приплъзване на комарника от този вид не е единственото му ключово предимство. Наред с това е възможно да се прегъне като хармоника и да се прибере в касата, като по този начин не заема много място. Благодарение на лесното прибиране на мрежата, почистването на неотваряемите компоненти се извършва сравнително лесно и без проблеми. Това е нещо, на което със сигурност са обърнали внимание повечето потребители, в крайна сметка спрели избора си точно върху този вид мрежа против насекоми. Тя се характеризира и с продължителен период на употреба.


    Всъщност за сравнително дългия живот на експлоатация на комарник плисе спомага обстоятелството, че непосредствено през зимния сезон той се прибира и не се използва. Когато дойде времето отново да се прибегне до услугите му, е изминал период от поне няколко месеца, през които той не е пряко изложен на замърсяването с прах и други вредни за повърхностите частици. Балконските врати също като прозорците са едно отлично място, на което комарникът от типа плисе да се постави. Не на последно място обитателите на дома могат да ги използват и на врати с едно или две крила, каквито днес има в много помещения. С такъв комарник в дома, проблемът с хилядите насекоми намира своето ефикасно решение и спомага за създаването на повече комфорт и уют. Мрежите против мухи, комари и други са един от продуктите, които изиграват съществена роля за положителната промяна в дома, офиса или на друго място.