Стъклопакети

   Залепването към прозорeчната рамка е метод за остъкляване, който е вече много добре познат и обсъждан нашироко в ежедневието. Намалените разходи и отличните крайни резултати са само две от предимствата на метода, което е главната причина той да се избира за дома и офиса. Става въпрос за различните по вид стъклопакети, които са на разположение на всички наши клиенти по всяко време. Те придават по-голяма красота не само на дома и на работното място и допълват разнообразието в нашия бранш като цяло. Свойствената твърдост и неподатливост  на стъклопакетите се пренася непосредствено върху рамката, което е едно от техните най-големи и значими преимущества. Ние като истински професионалисти с богат опит и висока квалификация знаем отлично тънкостите на този метод и го предлагаме на клиентите си. Всички те си гарантират комфорт и уют в големи количества в дома и на работното място за дълъг и продължителен период от време. Рамката и стъклото действат като едно цяло в сравнение с нормалните прозорeчни системи.

При желание от ваша страна да разберете всичко за този продукт не се колебайте да ни се обадите или да направите запитване. Направи запитване

   Големината на прозорците и начинът им на производство са две неща, много важни за трайността и издържливостта на избраните от клиентите стъклопакети. Поставянето на армировка в крилото е възможно да бъде избегнато именно когато се вземат под внимание споменатите две обстоятелства. Благодарение на този нов метод не на последно по важност място се постигат забележителни резултати по отношение на топло – и шумоизолацията. В първия случай на помещенията се осигурява подходяща стайна температура през цялата година, което респективно означава намалени разходи за електrичество. При втория случай на обитателите на дома и на работещите в офиса се осигуряват отлични условия. Разходите могат да се намалят и тогава, когато се използват по-тънки профили и едновременно с това се избягва употребата на стоманена армировка. Повишението на производителността вследствие на автоматизацията на процеса и избягването на някои работни операции имат положително въздействие върху обема на производството. Тези неща имат огромно значение за всички, ако те искат най-добрите прозорци за дома и офиса. По всяко време ние сме на разположение на хората да отговаряме на техните запитвания по възможно най-достъпен и разбираем за тях начин.


    Залепването на стъклопакети при класически крила на прозорците може да се извърши по страничния фалц на крилото в областта на уплътняването. При нанасяне на лепилото има една тънкост, която изиграва решаваща роля за крайните добри резултати. То се нанася срещу стъклопакета под уплътнителя. Конципираните и специални крила за залепване също се залепват качествено, но по друг начин. В такива случаи залепването много често се извършва непосредствено под ръба на стъклопакета. Пространството между тях и основата на крилото се запълва със специална залепваща маса. Силиконовата и акрилатната основа са два от най-разпространените начини за залепване. Освен тях съществува полиуретанова основа. Цели 25 години живот на прозорците си гарантират клиентите, които изберат всяка една от тези техники. Гаранционен фактор 2 е в състояние да осигури двойно по-дълъг живот на прозорците, което означава пет десетилетия. Въпросният фактор се предоставя от  производителите на лепила. Днес стъклопакетите са важен компонент с огромно значение за качественото и цялостно обзавеждане.