Обков

   Качественият обков за дограма има огромно значение за нейната пълноценност и ефикасност. Този аксесоар за дограма представлява наборът от детайли и механизми, който осигурява закрепването и начина на отваряне на подвижните части на дограмата. От всяко винтче и закрепване пряко зависи надеждността на прозорчените конструкции, които играят важна роля за създаването на комфорт и уют. Нашата фирма използва предимно обков Sigeniа, който е с доказани трайност и ефикасност и намира широко приложение в сферата на обзавеждането. Изискванията за механичната износоустойчивост са много високи в наши дни, а тази марка отоваря на всички критерии за качество и надеждност. Надеждно закрепване на обкова има тогава, когато обитателите на дома или работещите в офиса не изпитват сериозни затруднения при отваряне и затваряне на прозореца. Загрозяването на обзавеждането е още едно от качествата, които качественият и надежден аксесоар не бива да притежава. Специалистите ни са отлично запознати с тези неща и предлагат на клиентите само най-добрите решения.

При желание от ваша страна да разберете всичко за този продукт не се колебайте да ни се обадите или да направите запитване. Направи запитване

   Производителите на обков днес са много, но далеч не всички са в състояние да отговарят на високите съвременни изисквания за качество и надеждност. Даваната  гаранция от производителите на техните изделия е един от факторите, които трябва да се вземат по отношение на гаранцията. Сроковете са винаги различни и се определят на базата на различни неща. Пет до десет години е период от време, който е напълно приемлив за качеството и относително дългия експлоатационен живот на обкова. Това в никакъв случай не е рекламен трик, както често си мислят много хора. Друг аспект от гаранцията е броят на циклите, на които отговаря всеки прозорец. Докато годините не могат често да убедят хората в качествата на обкова, това не се отнася за циклите. Ако те надвишават 10 000, клиентите могат да са сигурни във високите качество и надеждност на продукта. Като истински професионалисти с много богат опит, ние никога не предлагаме на доверилите ни се клиенти лоши и нетрайни обкови. Благодарение на нас те осигуряват на домовете и офисите си обзавеждане на високо и професионално ниво. От гледна точка на производителя се определят споменатите вече цикли, които отброяват колко пъти се отваря и затваря прозорецът.


    Преди поръчката на обков клиентите хората трябва да обърнат внимание на няколко основни неща, които да ги предпазят от неотговарящ на очакванията продукт. В ролята на силови елементи детейлите от пластмаса не бива да се използват и това е един от най-важните белези за качеството на аксесоара. Употребата на обкова не бива да изисква изразходването на прекалено много усилия, защото противното ще означава недостатъчно качествена изработка. Придвижването на крилото и в двете посоки трябва да протича максимално гладко, а евентуалното забавяне е белег за наличието на увреждане. Потенциален източник на сериозни проблеми могат да се окажат емайлираните дръжки, които често се предлагат от много от фирмите в нашия бранш. Падането и обелването на емайла са само два от проблемите, които се срещат при него. В този случай е по-удачно да се изберат дръжки, които са с покритие от пластмаса. Така няма да има проблеми с важния за комфорта аксесоар.