Алуминиев профил

Алуминият е един от най-качествените и надеждни материали в целия свят, поради което намира масово и широко приложение в сферата на съвременното строителство. От него се произвеждат дограма, щори и парапети, а това са важни продукти за създаването на дълготраен комфорт и уют. Всъщност алуминият е вторият най-често употребяван материал в света, което се дължи на безспорните технически характеристики, които притежава в изобилие. На първо място това са здравината и устойчивостта, което го прави неподатлив на увреждане дори и при наличието на тежки климатични условия. Едновременно с това материалът е и много лек, ето защо по перфектен начин се вписва в строителството на нови и реставрирането на стари сгради.

Не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви съдействаме и ще ви помогнем да вземете правилното решение за вашия дом, вила или офис! За връзка с нас

Още от Алуминиев профил

   От алуминиев профил са произведени голяма част от нашите продукти, които ние предлагаме на всичките си клиенти в различните градове на страната. Всички те са сто процента сигурни и надеждни, което гарантира на закупилите ги максимално дълга и продължителна пълноценна употреба.


   Тъй като сме партньори с някои от най-добрите български и чуждестранни дистрибутори, ние сме в състояние да предложим много качествен алуминиев профил на клиентите си. Голяма част от тях с пълно основание спират избора си на алуминиеви дограма, парапети и щори, които отдавна са доказали своите положителни качества. Наред със здравината и устойчивостта, тези продукти се предлагат в изключително богато разнообразие. В това число влизат не само размерите и моделите, но също така и цветовете. Не на последно по важност място трябва да се споменат и охранителните и защитни функции, които този материал притежава. Поради всички тези причини е напълно нормално клиентите ни да се интересуват от предлагания от нас профил от алуминий, независимо за коя част от дома или офиса са предназначени поръчаните съоражения. Алуминиевият профил може да стане още по-здрав и устойчив, ако се съчетае успешно с друг материал. В тази връзка комбинацията между алуминий и стъкло е едно практично и в същото време много оригинално решение, което няма как да не доведе до очакваните резултати и да оправдае надеждите на клиентите. Парапетите от тези два материала красят стълбищата на редица жилищни и административни сгради, в които по всяко време на деня има голям поток от хора.


     Обработката на алуминиев профил, която нашите специалисти извършват, е на необходимото високо и професионално ниво. Само по този начин ние сме в състояние на сто процента да оправдаем доверието, което клиентите ни гласуват. За разлика от много други материали, алуминият може да се похвали и с изключително дълъг и продължителен живот на експлоатация. Така поставените в дома парапети или дограма могат да изпълняват основното си предназначение в продължение на поне няколко десетилетия, през което време няма да се появят дори и най-дребни дефекти и увреждания. Ние предлагаме профили от алуминий на различни парични стойности, но те са напълно достъпни и приемливи. Също така са съобразени с финансовите възможности на нашите клиенти, ето защо те са в състояние да направят една несъмнено добра и успешна инвестиция. Днес изискванията за безопасност, стилност и комфорт са на много високо ниво, ето защо профилите от алуминий могат да допринесат много за постигането на оптимални резултати.