ПВЦ профили

   Огромното значение на пвц профили в наши дни ги прави един от най-предпочитаните продукти за дълготрайния комфорт и уют. Поливинихлоридът е синтезиран от нефтопродукти, като на първо място се характеризира с дълъг и продължителен живот на експлоатация. Това се отнася и за още много други продукти, които се използват за изработката на различните аксесоари за дограма. Микроорганизмите, влагата и дървоядите са нещата, с които пвц се справя без никакви проблеми. Здравината на профилите е висока и в сравнение с дървото материалът е значително по-устойчив. В повечето случаи производителите на профилите дават гаранционни срокове в размер на 15 – 20 години. Ние като истински професионалисти обаче знаем, че профилите са в състояние да издържат пет десетилетия. Това е оптимален краен срок, който гарантира на клиентите сигурна и надеждна инвестиция. Животът на уплътнителите е друг важен фактор, а гаранционният им срок обикновено е 15 години. В този случай имат значение разликите в температурите в различните райони.При желание от ваша страна да разберете всичко за този продукт не се колебайте да ни се обадите или да направите запитване. Направи запитване

   Pvc профили са в състояние за кратко време да променят коренно обзавеждането в положителна насока. Днес те са основен продукт, от който се изработват дограма и щори. И двата продукта са важни за създаването на дълготраен комфорт у дома и на работното място. Неекологичността при тези прозорци е един от проблемите, които постоянно се обсъждат от различните клиенти и потребители. В производството им в ролята на катализатори се използват тежки метали, но съвременните технологии не допускат отделянето на вредни и токсични вещества. Те предпазват природата и човешкото здраве и всички могат да са спокойни в това отношение. В случая е важно за производителите да притежават всички български и международни сертификати, които дават сигурни гаранции за качеството на профилите. Нашата фирма е сред тези, които ги има и така гарантира на клиентите си оптимално надеждни и трайни продукти. Намалението на изразходваното гориво е един от белезите, че профилите от този материал притежават отлични топлоизолиращи свойства. Шумоизолацията е на нужната висота и така домът и офисът са недостижими за непрестанния шум от уличното движение. Това са само малка част от положителните характеристики на профилите от типа пвц.


    Белите пвц профили днес са най-често срещани по прозорците на различните видове сгради. Един от най-актуалните въпроси с тях е свързан с преждевременното им пожълтяване и износване. Докато преди години такова явление наистина съществува, сега нещата са коренно различни. Съвременните материали имат в състава си специални добавки, които предпазват профила от жълтеене. Лесната запалимост на профилите е още един от проблемите, от които много от клиентите изпитват притеснение. Профилите съдържат специални добавки, благодарение на които материалът е на сто процента пожарообезопасен. Като истински професионалисти с богат опит и висока квалификация, ние отлично познаваме характеристиките на профилите от пвц и предлагаме на клиентите си само най-добрите и оригинални решения. Те могат да се свържат по всяко време с нас и да уточнят подробностите и детайлите по поръчката. С пвц профили на прозорците, домът и офисът изглеждат според модерните и съвременни високи изисквания за стилност и елегантност. Техните положителни качества са безспорни и доказани с времето.