Подпрозоречни дъски

   Монтажът на подпрозоречни дъски на всяка цена трябва да се извърши качествено и надеждно, което за специалистите от фирмата ни не представлява никаква трудност. Тъй като са истински професионалисти, те са отлично запознати с тънкостите и особеностите на тази процедура. Има голям брой грешки, които е възможно да се допуснат по време на поставянето. Всяка една от тях обаче може да се окаже фатална за недостатъчно добрите крайни резултати. На първо място е факта, че често между фасадата и водооткапващият кант няма оставено достатъчно разстояние. При този случай в действителност е необходимо да се остави достатъчна дистанция. Друга особеност при поставянето на съораженията от този тип се състои в положението на шината на ролетните щори. Тя на всяка цена трябва да лежи пред страничния борд на подпрозоречната дъска. Що се отнася до мазилката, тя се полага плътно до канта на борда. Често фирмите допускат грешка, свързана с дължината на дъската и тънкостта на изолацията.

При желание от ваша страна да разберете всичко за този продукт не се колебайте да ни се обадите или да направите запитване. Направи запитване

   Нашите подпрозоречни дъски се характеризират с висок процент качество и надеждност, поради което са отлично решение за клиентите. Освен споменатите до момента особености, има още много важни и значими неща в цялостния процес на работа. Бордът на дъската с интегрирано уплътнение е много важен елемент, тъй като именно той в пълна степен гарантира плътност на водата и при различни стайни температурни разширения на съоражението. Също така дъската трябва по директен начин да бъде свързана с ТИС, като в никакъв случай не се препоръчва употребата на странични бордове или уплътнения. То може да поеме линейните разширения, а освен това никак не е малка вероятността от напукване. Проникването на вода е друг проблем, който възниква при използването на бордовете и уплътненията. Ние като професионална фирма знаем всичко за дъските от типа подпрозоречни, ето защо няма да разочароваме клиентите за гласуваното ни доверие. Благодарение на нас те ще имат съоражения, които да гарантират дълготрайните комфорт и уют във всяко едно от помещенията на дома им. Грешно е мазилката да се положи плътно до дограмата, но за съжаление много от работещите в този бранш не знаят това. В случая е правилно тя да се положи непосредствено върху страничния борд на съоражението.


    При подпрозоречни дъски мазилката също така често се полага върху дъното, при което липсва характерното от нея отделяне. За щастие на нашите клиенти и този проблем има своето ефикасно и трайно решение, което се състои в правилното полагане. Друга сериозна допускана грешка при монтажа на тези дъски е свързана със защитното фолио. То не бива отстранено и замазано и рано или късно това си проличава. Вероятно не са малко случаите, когато именно тази грешка става причина за увреждането на дъските и до тяхната принудителна поправка. Разделянето на мазилката и страничният борд на дъската трябва да се извърши коректно с уплътнителната лента. Що се отнася до другите споменати неточности, при всички тях се изисква правилен монтаж на борда и дъската. Ние предлагаме съораженията си на всички клиенти на изключително изгодни и достъпни цени, ето защо те си гарантират една добра и полезна инвестиция.