WURTH

   Wurth e още един от нашите партньори, с които ние работим по време на развиването на нашата дейност. Причината да изберем компанията е очевидна – това е един от най-добрите в световен мащаб производители на монтажна техника и скрепителни материали, които са важна и съществена част от нашия бранш. Благодарение на партньорството ни с компанията, всеки един от нашите клиенти може да разчита не само на дълготраен комфорт и уют, но също така и на професионално обслужване на високо ниво. Това съчетание определено не е присъщо за голяма част от другите фирми, които се подвизават в нашия бранш. При избора на партньори обаче ние се ръководим единствено с мисълта в пълна степен да удовлетворяваме желанията на клиентите, които са гласували своето доверие. Най-добрият начин да се отблагодарим за това е като им предлагаме продукти, които имат доказани качества и надеждност и изключително дълъг живот на експлоатация – например две или дори три десетилетия.

Не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви съдействаме и ще ви помогнем да вземете правилното решение за вашия дом, вила или офис! За връзка с нас

Още от WURTH

WURTH

   Техническите продукти, аксесоари и обковът за мебели са само малка част от продуктите, които фирма Wurth предлага на своите клиенти в страната и чужбина. Благодарение на нашата дейност те достигат до голям брой хора, живеещи в различните населени места в страната. Ето защо днес е напълно възможно да се създаде комфорт и уют в дома и офиса по начин, който да гарантира на хората максимално добри и трайни резултати. Не бива да се пренебрегва обстоятелството, че в наши дни изискванията за качествено и надеждно обзавеждане са изключително високи, ето защо ние като истински професионалисти се стремим да не изоставаме в това отношение и да предлагаме единствено решения, които имат дълготраен ефект. Това със сигурност може да се постигне, когато партньор е фирма от такъв голям калибър. Нейните стоки се продават успешно на всеки един пазар по света, ето защо сградите имат най-добрият обков за мебели. ВЮРТ-България ЕООД е дъщерна фирма на концерна Adolf Würth GmbH & Co. KG, която също е много известна в страната и по света. Ето защо клиентите със сигурност могат да разчитат, че ще имат в домовете и офисите си всичко, от което те се нуждаят за създаването на подходяща обстановка.


     Продуктовата гама на компанията обхваща внушителната цифра от 100 000 артикула. Едва ли в нашия бранш има много такива фирми, които да са в състояние да се похвалят с подобно нещо. Тази цифра сама по себе си говори много за огромните възможности и потенциал на фирмата, поради което днес тя неслучайно е един от лидерите в производство на обков и скрепителни материали. Ние няма как да не отчетем ползите си от съвместната работа със специалистите на компанията, които ни се доверяват и така техните стоки достигат до възможно повече клиенти на родния пазар. Тази компания развива дейността си от дълги години, като с всяка следваща обновява своите продукти и се стреми да се разраства. Само когато на клиентите се предлага достатъчно богат и разнообразен избор, те са в състояние да вземат най-доброто решение за дома и офиса в дългосрочен план и да се радват на комфорт и уют в големи количества.