Star Celik Kapi

Star Celik Kapi е производител на блиндирани врати и интериорни врати с висок процент качество и надеждност. Това е фирма, с която имаме удоволствието и привилегията да работим съвместно и така да създаваме наистина оригинални и практични решения за дома и офиса. Много са опциите пред всички хора, които решат да си поръчат блиндирана врата. Продуктите от този вид могат едновременно да се поставят като входни или като външни врати на къщи. Те са устойчиви на резките промени в климатичните условия, в резултат на което голяма част от вратите могат да се увредят преждевременно. Това обаче не се отнася за турският производител, който е убедителен лидер в своята област. Не на последно по важност място стои въпросът със звуко – и топлоизолиращите свойства на вратите. В това отношение клиентите ни изобщо няма да останат разочаровани. Вратите на турския производител са отлично решение за дома и офиса и оправдава в пълна степен очакванията на клиентите.

Не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви съдействаме и ще ви помогнем да вземете правилното решение за вашия дом, вила или офис! За връзка с нас

Още от Star Celik Kapi

Star Celik Kapi

   Star Celik Kapi започва производството на своите врати през 2002-ра година. От тогава до днес компанията непрекъснато се стреми да разширява своята дейност и да предлага на клиентите си само най-добрите решения. Да се избере блиндирана интериорна врата за дома с висок процент на качество и надеждност не е лесно, но тази фирма разполага с всичко необходимо. В това ще се убедят и всички наши клиенти, които спрат избора си върху вратите на турския производител. В резултат на постоянното обновяване на технологичния процес и подобреното качество в работата, днес компанията се радва на доверието на огромен брой клиенти от целия свят. Въведените международни стандарти за контрол и следене на качеството и наблюденията по време на производство позволява на фабриката за врати да се разрасне неимоверно много. Днес тя се разпростира на площ от приблизително 7 500 кв. м покрито пространство, а общата площ в квадратни метри е 15 000. Този показател е достатъчно категоричен за огромните потенциал и възможности, с които компанията разполага. Нейните врати се предлагат и на българския пазар, като основна заслуга за това има и нашата фирма. Всички видове врати са на разположение на клиентите ни по всяко време.


     Произведените блиндирани интериорни врати от Star Celik Kapi се изнасят в редица страни, голяма част от които са разположени на територията на Балканския полуостров. Европа, Африка и Близкия Изток пък са други части на света, в които вратите на производителя са добре познати на тамошното население. Що се отнася специално до асортимента на вратите, той е много богат и разнообразен. Това позволява на клиентите лесно и без проблеми да намерят идеалната врата за дома и офиса съгласно личните вкусове и предпочитания. Обикновените входни врати за стопански нужди се предлагат наред с модерните технологични съоражения, които са снабдени със система за разпознаване на пръстови отпечатъци. Разчитането на ретината на окото е друга функция, която най-модерните продукти на компанията притежават. Тези врати се вписват добре във всяко едно обзавеждане независимо от факта, че то се характеризира с индивидуални отличителни черти. Блиндираните врати с високо качество на турската компания очакват клиентите ни в цялата страна.