Rehau

Rehau е още една от фирмите, с които нашата компания има удоволствието да поддържа партньорски отношения. За нас е истинска чест, че можем да предлагаме на клиентите си профилите на този наистина доказан лидер в производството на дограма. Днес за клиентите  е от съществено значение да имат в дома и офиса си качествена и надеждна дограма, която в продължение на дълги години да е в състояние да изпълнява без проблеми основното си предназначение. В случая с продуктите на този производител, всички гарантират дограма, която в пълна степен да отговаря на високите и съвременни изисквания за качество, стилност и елегантност. Евро дизайн е една от най-популярните системи на компанията, която успешно се предлага на голям брой пазари още от момента, когато е пусната в експлоатация.Благодарение на нейните отлични характеристики всеки дом или офис може да се сдобие с профили, които веднага ще го променят в положителна насока и ще свидетелстват за наличието на добър вкус към качествените решения.

Не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви съдействаме и ще ви помогнем да вземете правилното решение за вашия дом, вила или офис! За връзка с нас

Още от Rehau

Rehau

   Звукоизолиращите характеристики се постигат  с употребата на стъклопакет, чиято дебелина достига размер от 32 мм. Това също така спомага и за отличната термоизолация, което веднага отрежда място на дограмата сред най-добрите и качествените. Клиентите ни могат да са на сто процента сигурни, че с избора на профилите на Rehau те за дълго време ще се радват на комфорт и уют, които често се създават изключително трудно. Няма нищо по-важно за нас като професионална фирма с богат опит да предлагаме на хората богат и разнообразен избор и продукти с високо качество. За последното особено ни помага фактът, че поддържаме партньорски отношения с компании от калибъра на Рехау. Така всички могат по всяко време да проучват и поръчват продуктите, които ние впоследствие поставяме съгласно индивидуалните клиентски предпочитания. Едва ли има някакво съмнение, че с профилите на този производител веднага се постигат отлични резултати, които няма как да останат незабелязани. Днес, когато в еднаква степен за сградите са важни интериорът и екстериорът, наличието на издържливи и качествени профили на прозорците е едно от първите неща, за които трябва да се мисли. Ние сме на разположение на всички, които държат на качеството и елегантността. Фирма Рехау е световен лидер в изработката на профили за ПВЦ дограма, признат от производители на различни видове дограма.


    Косият фалц и блендовите рамки са други отличителни черти на профилите, произвеждани от компанията Рехау. Те спомагат за по-лесното и безпроблемно оттичане на водата, което в много случаи може да доведе до сериозни проблеми. Ето защо клиентите ни си гарантират запазване на профилите винаги, когато навън вали проливен дъжд. Това е много важно за тях особено предвид факта, че дъждът често може да увреди сериозно профилите, ако те не са изработени достатъчно качествено и надеждно. Това в никакъв случай не може да се каже за дограма Рехау, които отдавна са доказали своите безспорни умения. Ето защо за всички фирми като нашата, които имат възможността да работят заедно с производителя, това спомага много за трупането на опит и за разширяване на дейността. Благодарение на нас продуктите на производителя са на разположение на всичките ни клиенти от родния пазар, които много държат на комфорта и уюта в дома и офиса.