ROLLPLAST

Rollplast е сред онези компании, които едва ли имат нужда от представяне. Фирмата е създадена преди цели 15 години, като до днес вече е безспорен и утвърден лидер в производството на дограма и още много други продукти, подходящи за качественото външно и вътрешно обзавеждане. Тя може да се похвали още и с това, че редица български и чуждестранни фирми от бранша са нейни партньори, какъвто е и случаят с нашата компания. Благодарение на съвместната ни работа всички наши клиенти не само имат възможността да получат качествени и надеждни продукти, но също така и да имат модерно и съвременно обзаведени домове и офиси. По време на своята дейност голямата фирма упражнява контрол на производството на стоките и едва след оценката на нейните изтъкнати експерти, произведените продукти се пускат в експлоатация на пазарите. Така на купувачите се гарантира добра и надеждна инвестиция за максимално дълъг и продължителен период от време – поне няколко десетилетия.

Не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви съдействаме и ще ви помогнем да вземете правилното решение за вашия дом, вила или офис! За връзка с нас

Още от ROLLPLAST

ROLLPLAST

   Прозорците, вратите и щорите са само малка част от продуктите, които Ролпласт произвежда не само за клиентите ни в страната. Също така тя има утвърдена авторитет и в много европейски страни, като например тези от югоизточната част на континента. В резултат на това сега всички сгради в тези страни, независимо дали са от типа жилищни или административни, могат да се похвалят с обзавеждане на високо и професионално ниво. Ето защо за нас е истинско удоволствие да работим заедно с компанията, която разполага с богат и неизчерпаем арсенал от възможности, необходими за създаването на красиви и оригинални решения за обзавеждането. Първите машини за производство на щори и всички останали продукти, предлагани от компанията, са закупени през 2002-ра година. От този момент досега произвеждането на стоки не секва нито за момент, а всяка година се увеличава. Едва ли в страната са много фирмите за дограма, които да нямат за партньор компанията, превърнала се в образец за много компании от нашия бранш. Можем само да се надяваме, че коректните партньорски отношения помежду ни ще се запазят и в резултат на това клиентите ни дълго време ще получават възможността да обзаведат помещенията си много качествено.


    Стабилните връзки с партньорите и клиентите на фирмата са на първо място за компанията и това заляга неизбежно в провежданата от нея философия. Ние като истински професионалисти с богат опит също се стремим към тези неща и успяваме да накараме клиентите си да повярват, че са направили възможно най-правилния избор. Ролпласт може да се похвали с не един и два успешни проекта, всеки един от които е широко популярен в наши дни. Ето защо винаги, когато става въпрос за избор на дограма или щори за дома и офиса, продуктите на компанията са на разположение на клиентите ни. Те не бива да имат никакви съмнения по отношение на трайността и качеството им, които са безспорно доказани във времето. Вместо да се колебаят дълго време коя компания да изберат за своето външно или вътрешно обзавеждане, те могат да се обърнат към нас, защото ние работим само с утвърдени и доказани партньори.