KMG

Характеристики на KMG 4-камерна система „Prelude” :

-    Устойчиви на вятър, дъжд, прах и промени на околната среда.
-    Устойчиви на корозия, деформация при нагряване, киселини, алкали и соли.
-    Устойчиви на UV-лъчи.
-    Коефициент на топлопреминаване  -  Uw = 1,6 W / (m2 . K)
-    Прозорците, изработени с профила KMG от серията „Prelude", могат да намалят загубата на енергия в помещението до 37%

Характеристики на KMG 6-камерна система „Prestige” :

-    Устойчиви на вятър, дъжд, прах и промени на околната среда.
-    Устойчиви на корозия, деформация при нагряване, киселини, алкали и соли.
-    Устойчиви на UV-лъчи.
-    Специално изработените отводнителни канали не позволяват на водата да проникне в профила.
-    специфичният не вибриращ материал, от който се изработват профилите, ги изключително подходящи за изграждането на болници, училища и офис сгради.
-    профили за врати и прозорци от тази серия предлагат още по-добър дизайн, шумо и топло изолационни качества.
-    Коефициент на топлопреминаване - Uw = 1,5 W / (m2 . K)

Не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви съдействаме и ще ви помогнем да вземете правилното решение за вашия дом, вила или офис! За връзка с нас

Още от KMG

KMG Фирма „Алтест" стартира първо с разработването и налагането на пазара на своята 4-камерна PVC система "Prelude". Вече наложила се и доказала своите качества, системата става едно от най-предпочитаните решения на строителните фирми и предприемачи за жилищни сгради и кооперации, офис помещения, детски градини, училища и болници.

Избирайки 4-камерните PVC профили от серията „Prelude", вие се доверявате на една наложила се и доказала качествата си система през годините.

След няколко години на пазара, натрупвайки опит, както и мнение на клиенти, „Алтест" предлага на крайния потребител един по-висок клас профили, а именно - своята 6-камерна система „Prestige".
 
Заложете на качеството, уюта и класата във вашия дом или офис с новата система „Prestige"!


   Днес поставянето на различни видове дограма в жилищата е несъмнено главен приоритет на много хора, защото именно благодарение на този продукт се   поставя началото на трайните комфорт и уют. В тази връзка всички наши клиенти могат да се възползват напълно от продуктите на KMG, който е наш надежден и доказан партньор от дълго време насам. Поради съвместната ни работа специалистите създават оригинални решения за външното и вътрешно решение на дома и офиса, така че да се постигнат възможно най-добрите и оптимални резултати. Профилите на фирмата се произвеждат като резултат от съвместните усилия на три фирми, които по произход са съответно немска, австрийска и българска. Ето защо по изработката на стоките се трудят голям брой опитни специалисти, които прекрасно знаят кое е най-доброто за хората по света. За нас е истинско удоволствие да работим с компанията и се надяваме сътрудничеството ни да продължи още дълги години, за да радваме доверилите се на продуктите клиенти.


   Профилите на KMG са сигурно и надеждно защитени от някои много вредни вещества, като например соли и киселини. И двете могат да имат пагубен ефект за профилите, ако установят контакт с повърхността на профилите.  При това положение неминуемо ще се стигне до разяждане и драскане, които могат да съсипят иначе здравият и надежден профил. Ето защо в това отношение компанията е помислила много добре за своите клиенти, които няма защо да се притесняват от евентуална преждевременна повреда в профилите, която да ги принуди да го сменят. Термично монтираните ъгли имат характерната за продуктите на компанията ниска вибрация, което води до качествено и трайно намаляване на шума от уличното движение. Този фактор е несъмнено от съществено значение за всички, защото именно шумът често стои в основата на нарушаването на пълноценната почивка. По този показател компанията също надминава очакванията на клиентите, като им предлага ефикасно и трайно решение на този проблем. 4-камерните пвц системи са изключително добре познати както на българския, така също и на международния пазар. Те се характеризират не само с дълъг и продължителен живот на експлоатация, но също така и със способността си да се вписват перфектно във всяко обзавеждане, независимо от техните особености.


    Всички страни с по-студен климат, като например Русия и Украйна, предпочитат профилите, които са основно предназначени за сгради с изложения на север. В тези две страни, а в също и много други, климатът като цяло е по-студен, ето защо за затоплянето на сградите трябва да се вземат необходимите превантивни мерки. Това е само още едно от многобройните категорични доказателства, че KMG е фирма, която е доказан лидер в производството на дограма. Ето защо ние като професионалисти от бранша имаме удоволствието да работим с нея и да помагаме в създаването на красиви и оригинални решения за обзавеждането. Предвид факта, че днес именно пвц дограмата е една от най-предпочитаните за дома и офиса в еднаква степен, едва ли е учудващ високият процент популярност на продуктите на компанията. Те са на разположение на всичките ни клиенти по всяко време при положение, че търсят разнообразен начин за промяна на обзавеждането.