HUS

HUS е един от нашите най-надеждни и трайни партньори, с които от дълго време насам разработваме съвместни проекти. Фирмата несъмнено е с утвърден и доказан авторитет, защото е основана още през 1990 година в Пловдив. От този момент досега тя е на първо място по производството на метал и метални изделия, които са съществена и неделима част от нашата практика. Имайки възможността да работим заедно, специалистите ни изработват надеждни и качествени решения за обзавеждането на дома и офиса, което да отговаря на всички високи и съвременни изисквания. Работата с компанията ни доставя истинско удоволствие, ето защо можем само да се надяваме съвместната ни работа да продължи също толкова успешно, както до момента. Сред металти е например алуминият , а този продукт се използва масово за направата на щори, парапети и дограма. Впоследствие те биват монтирани в офисните и жилищни помещения, където нуждата от комфорт и уют е осезаема по всяко време.

Не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви съдействаме и ще ви помогнем да вземете правилното решение за вашия дом, вила или офис! За връзка с нас

Още от HUS

HUS

   Широката гама от стоманени продукти в съчетание с големите количества запаси по складовете, позволява на компанията HUS по всяко време да набавя необходимите материали при изпълнението на всяка една индивидуална поръчка. Стоманените конструкции, които често се използват и за производството на различни продукти и услуги, се характеризират с това, че не заемат големи пространства и освен това в тях е възможно да се създадат отлични условия за работа. Ето защо ние много държим да разполагаме с продуктите и профилите на тази компания предвид желанията и изискванията на клиентите си. Голяма част от тях прибягват до метални парапети в дома си, защото търсят възможно най-добрия начин за качествено и трайно обезопасяване на стълбите. Складовите наличности на фирмата са над 70 000, ето защо в действителност клиентите имат достатъчно богат и разнообразен избор на разположение. Когато е налице такъв внушителен капацитет, почти винаги е лесно да се намери най-доброто решение за обзавеждането. Ние избираме партньорите си единствено и само предвид изискванията на клиентите си, а продуктите на пловдивската фирма са с доказано качество. В това вече са се убедили всички хора, които постоянно се доверяват на техните продукти и услуги, подходящи за всякакви обекти.


    Бързата и качествена доставка за клиентите е един от приоритетите, по които ние си приличаме с фирма HUS. Тя разполага с 50 тежкотоварни автомобила, които са в състояние да превозят големи количества материали до всеки един работен обект, независимо на коя част от територията на страната се намира. Предвид изискванията за възможно най-бърза и и едновременно с това ефикасна работа, наличието на подобни автомобили дава на компанията огромно предимство. Ето защо тя винаги съумява да изпълни навреме своите поръчки, без да кара доверилите се на нея клиенти да чакат прекалено много. Компанията е партньор на още много други фирми от нашия бранш, който постоянно се развива и разраства. Така на клиентите се осигурява по-голямо разнообразие, от което те със сигурност имат нужда, ако искат да обзаведат домовете и офисите си по възможно най-добрия начин. Партньорството с фирмата е истинско удоволствие, в което ние сме се убедили още от момента, в който тя стана наш съдружник.