ETEM

   Etem е поредният ни партньор, който е с доказано име и авторитет и поради това винаги е в състояние максимално точно да удовлетвори клиентските желания. Това в наши дни е от особено важно значение предвид високите изисквания за създаването на комфорт и уют. Като при всеки друг от нашите партньори, ние сме избрали и този на базата на качеството, което предлага неговите продукти. Само така може да сме сигурни, че няма да разочароваме своите клиенти, които всеки път ни се доверяват. Компанията може да се похвали с много успешни начинания в бранша, ето защо за нас е истинско удоволствие да работим заедно. Благодарение на съвместните усилия на двете компании се създават наистина практични и много оригинални решения, които са в тон с претенциите за повече качество при създаването на комфорта и уюта.  Компанията е основана в съседната ни страна Гърция още през 1971 година, ето защо може да се каже, че тя притежава огромен запас от потенциал и възможности.

Не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви съдействаме и ще ви помогнем да вземете правилното решение за вашия дом, вила или офис! За връзка с нас

Още от ETEM

ETEM

   Това е още и първата компания, която се заема с процеса на проектиране и създаването на архитектурни системи с профили от алуминий. Добре известен факт е, че голяма част от алуминиевата дограма, която ползват на пазара българските клиенти, се доставя именно от южната ни съседка. Фирма Etem разполага с две фабрики, едната от които се намира на територията на столицата София. Що се отнася до другата, тя е ситуирана в Атина, откъдето всъщност компанията започва да осъществява своята дейност. Близостта със страната ни и факта, че едната фабрика се намира в столицата, значително улеснява работата с компанията. Ние като професионална фирма от бранша избираме само такива партньори, които в пълна степен са оправдали доверието на клиентите си. Ето защо всеки, който иска качествени алуминиеви профили за прозорците на своя дом или офис, може по всяко време да се възползва от предложенията на гръцката фирма. Клиентите не бива да имат съмнения по отношение на качеството и трайността на продуктите, които са надеждно проверявани всеки път, преди да бъдат пуснати в продажба на пазарите. Благодарение на тази компания алуминиевата дограма е много качествена.


     Близо 50-годишната дейност на компанията няма как да не спомогне много за нейното разрастване и популяризиране в световен мащаб. И макар че най-силни позиции компанията притежава в югоизточната част на континента, тя непрекъснато се стреми да разширява влиянието си и да направи пробив и на много от останалите международни пазари. Ето защо ние като професионалисти няма как да не оценим подобаващо качествата на фирмата, направила много за развитието на алуминиевите продукти в дългосрочен план. Клиентите ни могат да разчитат на сто процента, че ще получат алуминиеви профили, които в продължение на дълги години ще са в състояние да изпълняват перфектно основното си предназначение. Добре обученият персонал на компанията работи усърдно към създаването на нови стратегии, които да са изцяло в интерес на клиентите. Заедно ние създаваме страхотни решения за обзавеждането, което винаги радва клиентите и те могат да се похвалят със създаването на траен комфорт и уют както по отношение на екстериора, така и на вътрешното обзавеждане.