ALTEST

   Altest е фирма, която по всяка вероятност няма равна на себе си в производството на пвц и алуминиеви врати и профили. 

В началото н 2005-та година компанията започва разработвавето на модели собствено производство, които и до днес впечатляват със своите многобройни положителни характеристики. Днес, тъй като броят на фирмите за дограма е огромен, понякога е доста трудно за клиентите да вземат правилното решение по отношение домашното и офисно обзавеждания.Не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви съдействаме и ще ви помогнем да вземете правилното решение за вашия дом, вила или офис! За връзка с нас

Още от ALTEST

ALTEST

Тази компания е наш партньор от дълго време насам, ето защо ние гарантираме дълготрайна и надеждна употреба на всеки, който се довери на нейните продукти. В резултат на партньорските ни отношения ние заедно създаваме оригинални решения за дома и офиса, които отговарят на високите съвременни изисквания за стил и елегантност. Също така пак поради нашето партньорство по-голямата част от тези продукти е достъпна за клиентите на българския пазар, които постоянно търсят най-добрите и качествени решения за интериора и екстериора, независимо дали става въпрос за дома или офиса.

  

Престиж и Прелюд са само две от системите, които са изключително добре познати както на хората от страната, така също и на живеещите в страните членки на Европейския съюз. Всяка една от системите се характеризира със собствени отличителни черти и белези, които я правят добро и подходящо решение за обзавеждането. Едва ли има съмнение, че пвц профилите често са много по-добри и издържливи в сравнение с тези, за изработката на които се използват други материали. Всеки, който избере продукти с името на Алтест, си гарантира качествена и надеждна инвестиция в продължение на дълго време. Осигуряването на отлична топлоизолация през цялата година и като резултат от това намаляване на сметките за електричество са само две от ключовите предимства на профилите с това име. Всъщност това важи и за останалите, които произвеждат пвц профили и врати. Фирмата обаче далеч не се ограничава единствено в производството на продукти от пвц. През 2010-та година компанията направи нова сигурна крачка към своето успешно развитие, като започна да произвежда профили от алуминий. И той като пвц се характеризира с голям брой положителни характеристики, което го прави незаменим помощник за създаването на комфорт и уют.


    Инсталацията за боядисването на профилите е другата успешна инициатива, с която може да се похвали Алтест. Цветовете, от които могат да избират клиентите, са най-различни и всеки от тях, стига да проучи внимателно предложенията, ще намери най-добрата опция за своето обзавеждане. Алтест е сигурен и надежден партньор това е фирма призната в световен мащаб за един от лидерите за производство на профили за алуминиева дограма, ето защо ние като професионална фирма от бранша много се радваме, че имаме възможността да работим с нея. Благодарение на компетентността и оригиналността при взимането на решения за обзавеждането, тя се радва на широка популярност сред всичките ни клиенти на българския пазар. Дейността на фирмата продължава да се развива успешно и днес, а нейните профили от пвц и алуминий красят голям брой жилищни и административни сгради. Трайността и дългият експлоатационен живот на продуктите е гарантиран на сто процента, така че в това отношение клиентите не бива да имат никакви притеснения. Ние предлагаме стоките на фирмата, защото сме сигурни в техните качества.